Erol Bulut Sivasspor'un gündemine geldi

Süper Lig'de en son Gaziantep FK'yi çalıştıran teknik direktör Erol Bulut, Sivasspor'un gündemine geldi. Sezon sonu Rıza Çalımbay'ın görevden ayrılması durumunda Bulut, Yiğidolar'ın listesinde ön sıralarda yer alıyor.

GİRİŞ 16.05.2023 14:39 GÜNCELLEME 16.05.2023 15:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivasspor, daha önce yaptığı açıklamada yeni sezonda takımda devam etmeyeceğini belirten teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yerine sürpriz bir ismi düşünüyor.



SİVASSPOR'UN GÜNDEMİNE GELDİ

Rıza Çalımbay daha önce yaptığı açıklamalarda sezon sonunda görevi bırakacağını söylemişti. Ancak deneyimli hocanın başkan ile bir toplantı gerçekleştirerek takımın başında devam etmesi de ihtimaller arasında bulunuyor. Yaşanan belirsizlik sonrası Sivasspor yönetimi alternatif adayları belirlerken, Erol Bulut ismi de gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde teklifler aldığını açıklayan 48 yaşındaki teknik adam, Çalımbay'ın olası ayrılığında Sivasspor'un listesinde ön sıralarda yer alıyor. Deneyimli hoca, Süper Lig'de en son Gaziantep FK'yı çalıştırmış ve 65 maçta 1.32'lik puan ortalaması yakalamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Yakup 11 ay önce Şikayet Et
    İstikrar olmayan biri sivasspor da yapamaz
    Cevapla
  • fahri baba 11 ay önce Şikayet Et
    başarısızlık abidesi takım takım dolaşıyor.
    Cevapla