Sürpriz transfer hamlesi! Mert Hakan ve Emre Kılınç...

Sivasspor, Rıza Çalımbay'ın talepleri doğrultusunda eski yıldızları Fenerbahçe'deki Mert Hakan ve bonservisi Galatasaray'da olan Emre Kılınç'ı takıma döndürerek başarılı hocayı ikna etmek istiyor.

Sürpriz transfer hamlesi! Mert Hakan ve Emre Kılınç...
Sürpriz transfer hamlesi! Mert Hakan ve Emre Kılınç...
GİRİŞ 15.05.2023 15:07 GÜNCELLEME 15.05.2023 16:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Rıza Çalımbay yönetiminde tarihini en başarılı dönemlerini geçiren Sivasspor, yeni sezon için kolları sıvadı.

Çalımbay önderliğinde 3 sezondur üst üste Avrupa kupalarına katılan, Ziraat Türkiye Kupası'nı tarihinde ilk kez kazanan Yiğidolar'da Başkan Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Rıza Çalımbay her ne kadar ayrılmak istediğini söylese de başarılı çalıştırıcıyı takımda tutmak için şartlarını zorlayacak. Bunun için de Çalımbay'ın taleplerini karşılama noktasında düğmeye bastı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Rıza Çalımbay'ın en önemli taleplerinden biri; özellikle takımın son dönemdeki çıkışında payı olan iki isim Emre Kılınç ile Mert Hakan Yandaş'ın geri dönmesi. Otyakmaz'ın, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'la görüşerek bu iki oyuncuyu geri isteme sözü verdiği öğrenildi.

2019-20'de ligi 4. bitiren Sivasspor'un bu başarısında önemli pay sahibi olan ikili, toplam 19 gol, 12 asiste imza atmıştı. Mert Hakan ve Emre Kılınç'ın kontratı gelecek sezon sona eriyor.

BEKLENENİ VEREMEDİLER

Mert Hakan ve Emre Kılınç, transfer oldukları Fenerbahçe ile Galatasaray'da beklenen katkıyı veremediler. 28 yaşındaki Mert Hakan bu sezon 21 maçta 1 gol, 2 asist kaydetti. A.Gücü'ne kiralık olarak gönderilen 28 yaşındaki Emre Kılınç ise 28 maçta 2 gol, 4 asist katkısı sağladı.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • nitekim 11 ay önce Şikayet Et
    sivasa dönsünler yine başarılı olurlar. uyum meselesi mühim. büyük takım futbolcusu olmak farklı meziyetler istiyor.
    Cevapla