Lale Orta ile VAR hakemleri arasında flaş tartışma!

MHK Başkanı Lale Orta, Riva'da gerçekleşen aylık hakem seminerinde VAR hakemleri ile tartıştı. Seminer tartışma sonrası verilen 10 dakikalık aranın ardından devam etti.

Lale Orta ile VAR hakemleri arasında flaş tartışma!
Lale Orta ile VAR hakemleri arasında flaş tartışma!
GİRİŞ 11.05.2023 15:41 GÜNCELLEME 11.05.2023 15:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

MHK, aylık hakem seminerinde Riva'da bir araya geldi. MHK Başkanı Lale Orta, bu toplantıda VAR hakemleri ile bir tartıştı.

Lale Orta, toplantıda VAR hakemlerine karşı, "Hakemlere 'Ne gördün' diye sormanıza gerek yok, direkt VAR'a çağırın. Sizin gördüğünüz açılarla, yayıncı kuruluştakiler aynı değil. Bizim yayıncı kuruluşta gördüğümüz açılar daha kaliteli." sözlerini kullandı.

Orta'nın bu sözleri sonrası ise VAR hakemleri, "Hocam, talimat böyle. Bize ne geliyorsa, biz onu görüyoruz." şeklinde cevap verdi.

Bu diyalogların ardından toplantıda gerginlik yaşandı. Verilen 10 dakikalık aranın ardından seminer kaldığı yerden devam etti.

 

KAYNAK: TV100
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Bedri 11 ay önce Şikayet Et
    Lale Orta hatalı adil olmayan kararlar için çözüm yolları arıyor elinden geleni yapıyor. Başarılar diliyorum. Türkiye'de futbol un daha iyi noktalara çıkmasında başarılar diliyorum...
    Cevapla
  • gerçekler 11 ay önce Şikayet Et
    ali koç ne derse o diyor işte orta ne yapsın o da maaşlı koçun işçisi
    Cevapla
  • ‏KAHRAMAN 11 ay önce Şikayet Et
    Madem ki bu kadar kutuplaşma oldu hakemler üzerinde her şeyimiz yabancıda hakem neden yabancı olmasın futbolcular yabancı hakem de yabancı olaun bu tantana bıter .
    Cevapla
  • Çiçek. 11 ay önce Şikayet Et
    BAZILARI TAM YALANCI İNSANIN GÖRDÜKÇE KAÇASI geliyor sinir bozucu
    Cevapla
  • Taraftar 11 ay önce Şikayet Et
    Aynı pozisyonlara hakemler farklı farklı karar veroyorlar bu hakemler takımlara göre maç yönetiyorlar bu hakemler ülke futbolunuda bitirdi bunların amacı maç yönetmek deyil bunların vicdanları cüzdana girmiş para gelsinde maçnasıl biterse bitsin bu hakemleri hepsini defolsun gitsin yeni hakemler gelsin altdan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle