Serdar Ali Çelikler'den flaş Emre Belözoğlu iddiası!

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, bombayı patlattı. Çelikler, Başakşehir'in Galatasaray'a 7-0 yenildiği ilk maçın devre arasında Bertrand Traore'nin Emre Belözoğlu'na yumruk attığını söyledi.

Serdar Ali Çelikler'den flaş Emre Belözoğlu iddiası!
Serdar Ali Çelikler'den flaş Emre Belözoğlu iddiası!
GİRİŞ 10.05.2023 16:23 GÜNCELLEME 10.05.2023 16:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Bu karşılaşma sonrası sarı-kırmızılılar, galibiyeti doyasıya kutlarken Başakşehir cephesine hüzün hakim oldu.

VOLE'de yayınlanan Son Raund programında karşılaşmayı değerlendiren yorumcu Serdar Ali Çelikler ise Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile ilgili bomba bir iddiada bulundu.

"TRAORE SANA VURDU MU? VURDU"

Çelikler, yaptığı açıklamada, "7-0'lık Başakşehir maçının ardından takımı sattın mı? Sattın. Soyunma odasında Hasan Ali Kaldırım'a "Bıdı bıdı" yaptın, kovdurttun mu? Kovdurttun. Bertrand Traore sana vurdu mu? Vurdu. Sen beni sabaha kadar yalanla." ifadelerini kullandı.

Çelikler'in bu sözleri sonrası araya giren bir başka yorumcu Ali Ece, "Vurdu mu bir dakika ben onu bilmiyorum." dedi. Bunun üzerine Serdar Ali Çelikler, "Vurdu. Gerçekleri hepimiz biliyoruz." cevabını verdi.

Bu sözler sonrası Emre Belözoğlu'nun iddialar hakkında yorum yapmayacağı merak konusu oldu.

NE OLMUŞTU?

Ligin 14. haftasında Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray, Başakşehir'i 7-0'lık skorla mağlup edip dikkatleri üzerine çekmişti. Bu maçtan sonra basın toplantısında oyuncularına ateş püsküren Belözoğlu, maçtan sonra yönetime istifasını sunmuş ancak bu istek kabul edilmemişti.

Boz Baykuşlarda devre arası transfer döneminde ise Belözoğlu'nun tartışma yaşadığı öne sürülen Hasan Ali Kaldırım, Mounir Chouiar ve Bertrand Traore gibi futbolcular ile yollar ayrılmıştı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Ali'nin zoruna gitmiş anlaşılan, gs nin galibiyeti
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    tmm da sana ne?!
    Cevapla
  • boş lafcı 11 ay önce Şikayet Et
    az bile yapmış, yarın ilk iş adımı traore olarak değiştirmek olacak. futbolda şike istemiyoruz. herkes hakkıyla maç kazansın.
    Cevapla
  • Harbice 11 ay önce Şikayet Et
    Bu adam kesinlikle Galatasarayın Truva atı. Gittiği her takımda galatasaraya hizmet etmiştir. Fenerbahçedeyken bile Fenerbahçenin şampiyonluklarını engellemiştir muhtemelen.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Şu var ki olayın iç yüzünü bilmiyoruz . Ama emre futbolcuğundan beri agresif , hırçın bir yapısı var . Antrenör oldu yine aynı . Başakşehir de başarılı mı ? Bence değil .
    Cevapla