Giresunspor'dan Fenerbahçe açıklaması! "Ali Koç beni aradı"

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, "Sayın Ali Koç'tan da durumla ilgili özür diledim. Bir hata yaptıysak bunun için de özür diledik." dedi.

Giresunspor'dan Fenerbahçe açıklaması! "Ali Koç beni aradı"
Giresunspor'dan Fenerbahçe açıklaması! "Ali Koç beni aradı"
GİRİŞ 08.05.2023 17:26 GÜNCELLEME 08.05.2023 17:28
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Giresunspor'a konuk olan Fenerbahçe sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Bu sonuçla beraber sarı-lacivertliler zirve yarışında ağır yara aldı.

Sinirler gerildi

Maç sonunda Çotanak Stadyumu'nda çalınan şarkı Fenerbahçeli oyuncuları ve yetkilileri sinirlendirdi.

"Ali Koç başkanımız beni ardı"

Konuyla ilgili Radyospor'a konuşan Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, "Fener ağlama müziği ile ilgili Ali Koç Başkanımız beni aradı. Fenerbahçe camiasıyla hiçbir problemimiz olamaz. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük camialarından birisi. Sayın Başkan Ali Koç'tan da durumla ilgili özür diledim." dedi.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 59
  • Giresunlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Giresunspor fenerin gazini aldi. Ali Sen Baskan Giresunspor Sampiyon.
    Cevapla
  • Giresumlu yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanlık camiaya liderlik yapmak demektir özür dilemesi Fenerbahçe sen değil giresun kümeye taraftarın bağıracak ondan sonra sizde çıkıp özür dileceksn camiayı küçültme başkan giresunu küçük düşürmeyin kimse giresuna parmak sallayamaz.
    Cevapla
  • Bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    Orada penaltı golüyle öne geçip, "Giresun kümeye" diye bağıracaksın. O zaman müziği dinletirler. Özür dilemeye ne gerek var.
    Cevapla
  • ayaz54 1 yıl önce Şikayet Et
    9 senedir kupa alamayan,suçu sürekli hakemlerde arayan,kendi lehine yapılan hataları görmeyen,son hafta kaçan şampiyonluklara hüngürü hüngür ağlayan kim harbici.Harbi konuşmuyorsun
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Dostum bu ağlamak değil her insan gibi emek vermiş haftalarca son hafta kaçan şampiyonlukta her koyu taraftar ağlar. Ama bu ağlamaları siz bilemezsiniz çünkü böyle duyguları gaysaraya yaşatmadılar el birliğiyle siyasi desteklerle şampiyon olan bir takımınız var. Siz ağlamayı vergi borcu sildirirken kullanıyorsunuz
    Cevapla
  • A. Ç. 1 yıl önce Şikayet Et
    En son Manisa kendi halini bırakıp FB olamazsın şampiyon diye anons yapmıştı vestel sponsorluk anlaşmasını fesh etmişti şimdi nerede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle