Beşiktaş ve Trabzonspor, Fenerbahçeli yıldız için savaşta!

Fenerbahçe forması ile yeteri kadar sahada olamadığını düşünen Miha Zajc için Beşiktaş ve Trabzonspor devreye girdi.

Beşiktaş ve Trabzonspor, Fenerbahçeli yıldız için savaşta!
Beşiktaş ve Trabzonspor, Fenerbahçeli yıldız için savaşta!
GİRİŞ 04.05.2023 09:58 GÜNCELLEME 04.05.2023 10:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

28 yaşındaki Slovenyalı orta saha bazı dönemlerde forma şansı bulurken, bazı dönemlerde ise kulübede bekledi ve hamle oyuncusu olarak kullanıldı...

Jorge Jesus'un tercihleri sebebiyle yaşanan bu istikrarsız süreçten rahatsız olan Zajc, önümüzdeki yaz sona erecek olan sözleşmesi ile ilgili hala net bir karar vermedi.

Akabinde ise epey zamandır devam eden kritik sürecin finaline doğru, Süper Lig'in devleri Trabzonspor ve Beşiktaş Slovenyalı orta sahayı transfer listesine aldı. Hatta Şenol Güneş'in direkt olarak Zajc üzerine bir sistem kuracağı iddia edildi.

MIHA ZAJC TARAFI

Düzenli forma beklentisinde olan ve devamlı oynayarak daha da gelişeceğini düşünen Zajc, geleceği için henüz net bir karar vermedi!

Esasen ise yetenekli oyuncu açısından, en çok forma süresini vadeden, transferi bitirecek gibi duruyor.

Son olarak ise bu sansasyonel transfer gelişmesi, her an sürpriz bir imza ile tamamlanabilir.

Fenerbahçe forması ile şu ana kadar 28 maça çıkan Miha Zajc, 1350 dakika sahada kaldı ve 4 gol ile 3 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Hasan 11 ay önce Şikayet Et
    Sayın Ali Koç önüne geleni takıma aldı, Zajc'ı nasıl ikna edemiyor? Zajc'ın efendiliği,profesyonelliği ve futbol kalitesi ortadayken bu neyin kaygısı,çokmu para istedi,nicelerine milyonlar gitti. Bu kalitede bir oyuncuyu almak kolaymı,bu nasıl futbol aklı böyle?
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bırakın giderse gitsin.. Üstüne düşmeyin...
    Cevapla
  • Drachen 1 11 ay önce Şikayet Et
    Bu adam kesinlikle FB de kalmalı. Gidecek olanlar belli , Mert Hakan,Serdar Dursun, Osayi,Serdar Aziz . FB bu oyunculardan hemen kurtulmalı.
    Cevapla
  • fbli 11 ay önce Şikayet Et
    giderse çok ağlarsınız koç......
    Cevapla