Aykut Kocaman kararını verdi! Görüşmeler başladı

Yaklaşık 1,5 yıldır inzivaya çekilen ve yeni sezonda takım çalıştıracağını açıklayan Aykut Kocaman, kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

GİRİŞ 27.04.2023 12:38 GÜNCELLEME 27.04.2023 13:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden Aykut Kocaman yeniden sahne almaya hazırlanıyor. Ekim 2021'de Başakşehir'e veda eden tecrübeli hoca, bu tarihten sonra aldığı birçok teklifi reddetmişti. Yeni sezonda takım çalıştıracağını bildiren Aykut Kocaman, afili bir dönüşe imza atacak.

AYKUT KOCAMAN YENİ SEZONU İŞARET ETMİŞTİ

Bu sezon başta Samsunspor olmak üzere birçok takımdan teklif alan Aykut Kocaman, "Bu sezon değil yeni sezonda takım çalıştıracağım" diyerek teklifleri geri çevirmişti. Başakşehir sonrası yaklaşık 1,5 yıldır boşta olan Aykut Kocaman, Süper Lig'e dönüş hazırlığında.

AYKUT KOCAMAN TALİPLERİYLE TEMASLARA BAŞLADI

Bu süreçte ekibini hazır tutan Aykut Kocaman, sezonunun sonuna yaklaşırken kendisine ilgisi olan kulüplerle temas kurmaya başladı. Deneyimli hocanın yeni sezonda hangi takımı çalıştıracağı şimdiden merak konusu.

SİVASSPOR OLASILIĞI

Aykut Kocaman için en olası adreslerden biri Sivasspor. Rıza Çalımbay ile sezon sonunda vedalaşması gündemde olan Yiğidolarda masaya gelen isimlerden biri de Aykut Kocaman. Sivasspor ise Çalımbay'ın ayrılık hakkındaki keskin ifadelerini yumuşatmasının ardından hocalarıyla yeni sözleşme görüşmeleri yapacak. Anlaşma sağlanamaması durumunda ise Kocaman'la temasa geçilecek.

KARİYERİNDE 4 KUPASI VAR

Aykut Kocaman teknik direktörlük kariyerine 2000 yılında İstanbulspor'da başladı. Kariyerinde 1 Süper Lig ve 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu olan Aykut Kocaman bunların 3'ünü Fenerbahçe, 1'ini ise Konyaspor'la kazandı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper lig şampiyonluğu Aykut'un değil, daha çok Aziz'in eseri. Malum yöntemlerle.
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman tüm şampiyonluklar bi futboşcuya mal edilsin guardiolayı Şampiyon yapanlarda belli bukadar nankör olmayın kocaman Fenerbahçe’nin evladı zır zamanda hep Fenerbahçe diyen mücadele eden sizsiniz heralde
    Cevapla
  • Galatasarayli 1 yıl önce Şikayet Et
    La gardas kocamandan sonra da aziz yıldırım devam etti nerede şampiyonluklar
    Cevapla
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Acilen soda tüketmeye başla.
    Cevapla
  • Ayhan Kabasakal 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe nin hoca aramasına gerek yok kendi öz evladı Aykut Kocaman var gelsin takımın başına sahlandirsin Fenerbahçe yi bizde artık rahat edelim
    Cevapla
  • Salim Erciyes 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum sevgiler saygılar selamlar hürmetler kucak dolusu Kayseri
    Cevapla
  • Şemseddin Sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin başına gelmeli birinci yıl kılpayı şampiyonluğu kaçırır fakat Avrupa kupalarında fırtına gibi eser ikinci sene kesin şampiyon fakat avrupada İlk maçta elenir.. Üçüncü sene geçen sene ki takımı korursa kesin şampiyon avrupada kupa çoğaldığı için üç kupanın birinde çeyrek finale çıkar.. Dördüncü sene yönetim sudan sebeple yolları ayırır..Yinede Aykut hoca Fenerin öz evladıdı
    Cevapla
  • Sahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen neyin kafasını yaşıyorsun dediğinden sen birşey anladınmı.
    Cevapla
  • Mesut şık 1 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kocaman Türk futboluna büyük katkısı vardır Yeni hocalar ondan çok şey öğrendi hatta eski hocalar da dahil inşallah Fenerbahçe ye geri döner
    Cevapla
  • Meto 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi katkıdan söz ediyorsun.aykut süper lig hocası değil.
    Cevapla
  • hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    yazık etmeyin takımınıza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle