Almanya 3. Lig gol kralı Ahmet Arslan'a Süper Lig'den 2 talip!

Almanya 3. Ligi'nde Dynamo Dresden forması giyen Ahmet Arslan, başarılı performansı sonrası Süper Lig ekiplerinin radarına girdi.

GİRİŞ 27.04.2023 14:02 GÜNCELLEME 27.04.2023 16:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Almanya 3'üncü Ligi'nde Dynamo Dresen ile Bundesliga 2'ye yükselme yarışı veren Ahmet Arslan, takımına yaptığı katkıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 29 yaşındaki 10 numara, bu sezon görev aldığı 31 maçta; 20 gol atıp, 9 asist yapmayı başardı. Ligde 4'üncü sırada olan Dresden, ilk 3 sırayla arasındaki 4 puan farkı kapatmak için mücadele veriyor.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE

Türk asıllı Alman futbolcu, bu sezon attığı 20 golle krallık yarışında da ilk sırada yer aldı. Takımının bu sezon oynadığı 33 maçın 31'inde görev alan golcü oyuncu, bu maçların tamamına ilk 11'de başladı. Bu karşılaşmalarda 2 bin 672 dakika sahada kalarak takımının en çok süre bulan ikinci futbolcusu oldu.

KASIMPAŞA VE SAMSUNSPOR YAKIN TAKİPTE

29 yaşındaki 10 numara için Süper Lig ekipleri de takibini sürdürüyor. Bonservisi Bundesliga 2 ekiplerinden Holsten Kiel'de olan tecrübeli futbolcuyu Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa takibe aldı. Öte yandan lige yükselmeyi garantileyen Samsunspor'un da Ahmet'in durumunu yakından takip ettiği öğrenildi.

Ahmet Arslan'ın kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda tamamlanıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tanju efsanesini çıkartan Samsunspora bu futbolcu yakışır.Bellimi olur bu futbolcuyla Samsunspor Tanjulu dönemindeki gibi Süperligde şampiyonluğa yürür. Tıpkı eski günlerdeki gibi.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fener alır. 1 senede oyuncunun futbol hayatını bitirir
    Cevapla
  • cimbomlu 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yaşa kadar bişey yapamadıysa artık hiçişey yapamaz. bence fener için aranan kan. çakma zlatan serdar örneğinde gibi. o da kral olarak geldi
    Cevapla
  • Acun alır 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun alsın ucuza kapatır takımda iyi yedek olur en azından
    Cevapla
  • Hannover 96 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Arslan bu sezon süper oynuyor ; ligin en iyi oyuncusu....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle