Fabio Borini'den Beşiktaş cevabı!

Süper Lig'de bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla başarılı bir dönem geçiren Fabio Borini geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Fabio Borini'den Beşiktaş cevabı!
Fabio Borini'den Beşiktaş cevabı!
GİRİŞ 27.04.2023 10:21 GÜNCELLEME 27.04.2023 10:21

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini, bu sezon ligde attığı 19 golle adından sıkça söz ettiriyor.

Birçok kulübün listesine giren 32 yaşındaki İtalyan yıldız, gazeteci Gianluca Di Marzio'ya verdiği röportajda transfer sorusunu da yanıtladı.

Beşiktaş'ın listesinde yer alan Borini, "Ocak ayında İtalya'ya dönmediniz. Teklifler var. Özellikle de Hellas Verona... Şimdi de Beşiktaş'ın teklifi var. Ama kulübünüz minimum 1 milyon euro istiyor. Bu sözleşmesi sezon sonunda bitecek bir oyuncu için fazla değil mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ocak ayı benim için doğru zaman değildi, öyle diyelim. Ancak gelecek yaz için hiçbir şeyi göz ardı etmiyorum. Bunlar arasında İtalya'ya dönmek de var. Bazı teklifler geldi. Buraya gelmeden önce aralık ayına kadar beklemiştim bir daha bu kadar uzun süre bekleme hatasına düşmeyeceğim."

Borini ayrıca Türkiye'de kalması durumunda Türkçe öğreneceğini de söyledi ve şunları kaydetti:

"Kendimle bir anlaşma yaptım. Burada kalırsa Türkçe'ye daha ciddi şekilde çalışacağım. Birkaç kelime biliyorum. İngilizce ve İspanyolca konuşuyorum, Türkçe'de ise sıfırdan başlamam gerek. Bu çok zor olacak."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.