Ümraniyespor VAR kayıtlarının açıklanmasını istedi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor, TFF'den 8 karşılaşmanın VAR kayırlarının açıklanmasını talep etti.

Ümraniyespor VAR kayıtlarının açıklanmasını istedi
Ümraniyespor VAR kayıtlarının açıklanmasını istedi
GİRİŞ 25.04.2023 20:34 GÜNCELLEME 25.04.2023 20:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ümraniyespor Kulübü, bu sezon oynadıkları 8 karşılaşmanın VAR kayıtlarının açıklanmasını Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) talep etti.

İstanbul ekibinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 1. haftadaki Fenerbahçe, 5. haftadaki Trabzonspor, 6. haftadaki Gaziantep FK, 9. haftadaki Kayserispor, 20. haftadaki Fenerbahçe, 22. haftadaki Galatasaray, 31. haftadaki Beşiktaş ve Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynadıkları Trabzonspor karşılaşmalarının VAR kayıtlarının açıklanmasını istediklerini duyurdu.

Açıklamada, "Belirtilen, futbol kurallarına uygun olmadığı izahtan vareste olan pozisyonlar sebebi ile anılan müsabakaların bütünüyle VAR kayıtlarının açıklanmasını, açıklanacak VAR kayıtlarının tarafımıza tebliğini Türkiye Futbol Federasyonundan talep ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri yer aldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes isteyince iyi Ümraniye isteyince puan durumunu ters çevir herhalde F,B kışın iki maçta da hakkımız yendi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    başka arzunuz varmı
    Cevapla
  • yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    oldu olacak puan durumunu ters çevirsinler
    Cevapla