Tolunay Kafkas: Bu tip maçlarda kazanmak çok önemli

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Giresunspor galibiyetinin ardından, “Bu tip maçlarda kazanmak çok önemli” dedi.

Tolunay Kafkas: Bu tip maçlarda kazanmak çok önemli
Tolunay Kafkas: Bu tip maçlarda kazanmak çok önemli
GİRİŞ 20.04.2023 20:20 GÜNCELLEME 20.04.2023 20:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Ankaragücü sahasında konuk ettiği Giresunspor’u 3-1 mağlup etti.

Ankaragücü’nde maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Tolunay Kafkas, maçın gergin ve zor bir maç olduğunu ifade ederek, “Özellikle ilk yarıda oyunda 5-6 oyuncunun bu gerginliği ilk devreye yansıdı. İkinci devre çok pozisyona girdik, 3 tane attık. Bu tip maçlarda kazanmak çok önemli. Kazandığımız için çok mutluyum, oyuncularımı tebrik ediyorum, onlarla gurur duyuyorum. Giresunspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • yaman44 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun tolunay hocam ,sana karşı çok önyargılı insanlar ama ne alçak gönğllü oldugunu bilmiler ,ve başarılısında bunu ankaragğcğnde gösterecen inş
    Cevapla