Erdinç Sözer: Çizgi üstünden 2 aynı gol yedik

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, Fenerbahçe mağlubiyetinde hatalarının cezalandırıldığını ifade ederek, “Hatalarımız cezalandırıldı. Çizgi üstünden 2 aynı gol yedik. Bizi çok üzdü” dedi

 Erdinç Sözer: Çizgi üstünden 2 aynı gol yedik
Erdinç Sözer: Çizgi üstünden 2 aynı gol yedik
GİRİŞ 20.04.2023 00:25 GÜNCELLEME 20.04.2023 00:25

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bekledikleri gibi bir müsabaka olduğunu dile getiren Erdinç Sözer, “Rakibi çok iyi analiz etmiştik. İstediğimiz planı sahaya yansıttık. Kendi lehimize çok güzel 70 dakika maç yaptık. Güzel golle öne geçtik. İkinci golü atabilirdik. Golü bulamadık. Anları doğru kullanmak lazım. Adnan’ın pozisyonu direkten döndü. Savunmada da kullanmak lazım. Elimizden geleni yaptığımız maçta kazanabilirdik. Bence oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Hatalarımız cezalandırıldı. Çizgi üstünden 2 aynı gol yedik. Bizi çok üzdü" şeklinde konuştu.

“En az 1 puan almak isterdik”

1 puan almak istediklerini söyleyen Sözer, “Adnan o pozisyonu atmış olsaydı maçı bitirmiş olacaktık. Hamleleri doğru yaptık. Hatalar da olabilir. Takım olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. En az 1 puan almak isterdik” ifadelerine yer verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.