Berke Özer yine hayal kırıklığı oldu!

Berke Özer, Eyüpspor'dan kiralandığı Ümraniyespor'da da istediğini yapamadı ve Eyüpspor yönetimi de genç kaleci konusundaki kararlarından dolayı pişman oldu.

Berke Özer yine hayal kırıklığı oldu!
Berke Özer yine hayal kırıklığı oldu!
GİRİŞ 16.04.2023 11:10 GÜNCELLEME 16.04.2023 11:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eski Fenerbahçeli Berke Özer, yurt dışı macerasından sonra Eyüpspor'a transfer olmuştu. An itibarıyla ise Spor Toto 1. Lig ekibinde genç file bekçisi için verilen kararın pişmanlığı yaşanıyor.

Yeteneği ile Altınordu'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ama istediği süreleri bulamayan Berke, daha sonra ise bedelsiz şekilde Portimonense ekibinin kadrosuna katılmıştı.

Akabinde ise yurt dışındaki projeden de tatmin olmayan genç kaleci, Eyüpspor ile anlaşmış ve sürpriz şekilde Türkiye'ye dönme kararı almıştı. Lakin tüm bu olağanüstü sürecin ardından Berke Özer, Eyüpspor tarafından flaş bir kararla Süper Lig ekibi Ümraniyespor'a kiralanmıştı.

Yetenekli eldiveni önümüzdeki sezon değerlendirmeyi düşünen Eyüpspor için işler iyi gitmedi ve Spor Toto 1. Lig'de olumsuz sonuçlar alındı. An itibarıyla Berke'yi bu sene direkt olarak değerlendirseydik diye düşünen yönetim, oyuncunun kiralanma kararından dolayı pişman oldu.

KİRALIK GİTTİ AMA OYNAYAMIYOR

Berke'nin Ümraniyespor'da maç ritmi kazanmasını uman Eyüpspor, bu konuda da büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Zira Berke Özer, Ümraniyespor forması ile şu ana kadar sadece 1 maça çıkabildi.

ARDA TURAN DA OLUMLU YAKLAŞIYOR

Eyüpspor ile ilk teknik adamlık deneyimini yaşayan Arda Turan, Süper Lig hedefinden bağımsız olarak Berke Özer'e şans verilmesi gerektiğini düşünüyor ve bu yönde uzun vadeli planlar yapıyor.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Berke çokçalış 1 yıl önce Şikayet Et
    Berke kardeş, sende yetenek olmasa bu kadar çok takım , insan aldanıp seni almaz, herkes suçlu birtek sen suçsuzda olamazsın , geriye birtek çalışmamazlığın , tembelliğin kalıyor,. Arda turan senin son şansın herşeyi unut çok çok çok çalış tekrar itibarını ve yerini kazan . Yoksa spor hayatın biter , ülkede kabiliyetli bir sporcusunu kaybeder ,yazık olur.
    Cevapla