Emre Akbaba ile anlaşma tamam! İki yıllık imza

Adana Demirspor'da Emre Akbaba gelişmesi yaşanıyor. Galatasaray'dan bonservisiyle transfer edilen milli futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı. 30 yaşındaki Emre Akbaba, Adana Demirspor'la yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Emre Akbaba ile anlaşma tamam! İki yıllık imza
Emre Akbaba ile anlaşma tamam! İki yıllık imza
GİRİŞ 12.04.2023 13:28 GÜNCELLEME 12.04.2023 13:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'un yeni sezon transferlerinden Emre Akbaba gösterdiği performansla göze girdi. Mavi Şimşeklere 5 gol, 3 asistlik katkı veren Emre Akbaba yoluna Adana temsilcisinde devam edecek.

EMRE AKBABA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray'dan 500 bin euroya bonservisiyle transfer edilen Emre Akbaba, Adana Demirspor'a 2 yıllık imza atmıştı. Süper Lig'in flaş ekibi, sezon sonunda kontratının son yılına girecek olan milli futbolcu ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı.

EMRE AKBABA İLE EN AZ 2 YIL DAHA

Emre Akbaba ile her konuda el sıkışan Adana Demirspor, tecrübeli futbolcu ile en az 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Adana ekibinin 30 yaşındaki futbolcunun maaşında da ciddi bir iyileştirmeye gidecek.

YİNE SES GETİRECEK TRANSFERLER

Gelecek sezon da üst sıralara oynayacak bir takım kurmak isteyen Adana Demirspor, ilk hamlesini Emre Akbaba ile yapmış oldu. Mavi Şimşeklerin 2023-24 sezonu öncesi de uluslararası alanda ses getirecek transferler yapması bekleniyor.

ADANA DEMİRSPOR SÜPER LİG'DE 2 SEZONA DA DAMGA VURDU

2020-21 sezonunda 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşıp Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor, son 2 sezonda Süper Lig'in en dikkat çeken takımlarından biri olmayı başardı. Vincenzo Montella yönetiminde bambaşka bir kimliğe bürünen Adana temsilcisi an itibarıyla 4. sırada yer alıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Sevket 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyu busene gs maçında kırmızı göremedi seneye onsallah
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerden gidipte fener için oynayanlari unuttunuz
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray diye tutturdu zamanında şimdi yolları oynuyor, öteki emre de öyle. Ben GS yi istiyorum diyipte iflah olan varmı ki
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener 100 senede bir müjdati yetiṣtirmiṣ alt yapidan baska yok
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Galatasaray’ı istiyorum diyipte efsane olanlarla dolu bu kulüp
    Cevapla