Lale Orta'dan hakemlere flaş mesaj: Herhangi bir görüşmede

Lale Orta, hakemlere Merkez Hakem Kurulu görevlileri haricinde herhangi biriyle görüşmemelerini ve böyle bi durumun yaşanması durumunda kendisine haber verilmesini dile getirdi.

GİRİŞ 11.04.2023 10:14 GÜNCELLEME 11.04.2023 10:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, son viraja girildi. Bitime 9 hafta kala şampiyonluk yarışı iyiden iyiye kızışıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın zirve için çekiştiği sezonda MHK Başkanı Lale Orta'dan flaş bir hamle geldi. Galatasaray'ın istifasını istediği Orta, hakemlere bir ültimatom yolladı. Lale Orta'nın yazılı bildirisinde flaş ifadeler yer aldı.

LALE ORTA: KIMSEYLE KONUŞMAYIN! BENI ARAYIN

MHK BAŞKANI Lale Orta, hakemlere yazılı bir belge göndererek uyarıda bulundu. Ajansspor'un haberine göre Orta, resmi ve gayrıresmi olarak kimseyle görüşmemelerini hakemlere öğütlerken "Beni arayın" mesajını verdi. Tarafsızlık ve şeffaflık vurgusu yapılan yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Müsabaka öncesinde, sırasında ya da sonrasında sizinle; yöneteceğiniz veya yönettiğiniz müsabakayla ilgili MHK üyelerimiz ve Hakem İşleri görevlilerimiz dışında herhangi birisi telefonla, mesajla, bir ortak tanıdık vasıtasıyla ya da bizzat yanınıza gelerek herhangi bir görüşmede bulunursa veya görüşme talebinde bulunursa lütfen anında Merkez Hakem Kurulu Bölge Sorumlunuzu ve beni haberdar edin. Aksi bir durumda disiplin hükümleri uygulanacaktır."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalı çocuğu hariç kimse istemiyor bunu tipe bak hele alinin kankasıymış bu
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Farkında mısın? Sen geldikten sonra hakem hatalarında çok ciddi artış oldu , sorunun kaynağı olabilir misin?
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    surata bak tam çirkef.......
    Cevapla
  • yeter 1 yıl önce Şikayet Et
    koçun yumurtası pis kadın aziz yıldırımın deyimiyle paralı köpekler
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ooo gs de hepsinin telefon numarasinin olmadigi ne malum seyin hakem imamlari bu isi ayarlar sen ne kadar dürüst olursan ol
    Cevapla
  • Gs1905 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyon kardeş ne alaka? Bu kadın geldikten sonra gs biçiliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle