Erdinç Sözer: Oyuncularımız yorgundu

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, Sivasspor maçının ardından, “Oyuncularımız bugün ellerinden geleni yaptı. Bu maçı böyle kabul etmemiz gerekiyor” dedi.

Erdinç Sözer: Oyuncularımız yorgundu
Erdinç Sözer: Oyuncularımız yorgundu
GİRİŞ 09.04.2023 18:36 GÜNCELLEME 09.04.2023 18:36

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Sivasspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılan Medipol Başakşehir’de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Sözer, “Beklediğimiz gibi zor bir maç oldu. Sivas’a karşı oynamak kolay değildi. İlk devre oyuna sahip çıkmak istedik. Bugün çok top kaybımız vardı. Basit bir hatadan gol yedik. Duran toptan da beraberliği bulduk. Bizi Galatasaray ve kupa maçı çok zorlamıştı, bazı oyuncularımız yorgundu. Oyuncularımız bugün ellerinden geleni yaptı. Bu maçı böyle kabul etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL