Kasımpaşalı Mustafa Eskihellaç'tan İsrail'in Filistinlilere uyguladığı zulme sert tepki!

Kasımpaşa'nın deneyimli futbolcu Mustafa Eskihellaç, Trabzonspor'u 2-0 yendikleri maçın sonunda verdiği röportajda İsrail'in Mescid-i Aksa'da Filistinlilere uyguladığı zulme sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 09.04.2023 07:05 GÜNCELLEME 09.04.2023 23:01
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen deneyimli oyuncu Mustafa Eskihellaç, kendi sahalarında 2 golle kazandıkları Trabzonspor karşılaşmasının ardından maç sonu açıklamalarda bulundu.

'DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE BİR SUÇ İŞLENİYOR FAKAT BÜTÜN DÜNYA GÖZLERİNİ KAPATMIŞ'

Maçtan ziyade İsrail'in Mescid-i Aksa'da Filistinli Müslümanlara yönelik uyguladığı zulümle ilgili konuşulması gerektiğini söyleyen deneyimli futbolcu açıklamalarında, "Maça geçmeden önce birkaç şey söylemek istiyorum. İki şeyden bahsedeceğim. Birincisi Filistin'de, Kudüs'te, Mescid-i Aksa'da olanlar. Dünyanın gözü önünde bir suç işleniyor fakat bütün dünya gözlerini kapatmış. Ama Allah'ın yardımı yakındır. Oradaki kardeşlerimize Allah'tan yardım diliyorum. İnşallah bu zulüm en kısa zamanda sona erer. Dualarımız onlarla." ifadelerine yer verdi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Gaziantepli 11 ay önce Şikayet Et
    Kendi işini iyisini yap aldığın paranın karşılığını ver hele geldin geleli Gaziantep de 2 maç oynamadın paranın tam alıyorsun ama
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar duyarsizlaşme
    Cevapla
  • Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Zagrep'den haberiniz yok zannederim. Yeter be yıllardır aynı rezalet. Futbolda başarınįn b si yok. Pehlivanlar Avrupayı sallıyor, ama sizden tık yok. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Gurbetten 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana...
    Cevapla
  • Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam düşmanlarından tepki alırım diye Müslümanların katledilmesine tepki göstermeyen, sessiz kalan diğer Müslüman futbolcular gibi olmayıp tepkini gösterdiğin için ALLAH C.C. senden razı olsun Mustafa kardeşim
    Cevapla
  • Hasan doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam şuuru, İslam kardeşliği, duyarlılık, insanlık, adamlık işte budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle