Emre Belözoğlu'nun büyük pişmanlığı

Başakşehir'de Bertrand Traore pişmanlığı yaşanıyor. Emre Belözoğlu yönetimindeki İstanbul ekibi, yıldız kanat ile sakatlığı sebebi ile yolları ayırmıştı.

Emre Belözoğlu'nun büyük pişmanlığı
Emre Belözoğlu'nun büyük pişmanlığı
GİRİŞ 06.04.2023 09:46 GÜNCELLEME 06.04.2023 09:46

Bertrand Traore'yi Aston Villa'dan kiralayan Başakşehir, oyuncunun hücumu yönlendirmeleri ve ansızın topla çıkışları ile ofansif anlamda tehditkâr dönemler yaşamıştı.

Beşiktaş gibi kritik maçlarda da kendini gösteren Bertrand Traore, Başakşehir adına büyük farklar yaratmış ve hücum hattının vazgeçilmezlerinden olmuştu.

SAKATLIK PLANLARI DEĞİŞTİRDİ

Daha sonra ise dizinden sakatlık yaşayan ve sahalardan birkaç ay uzak kalması beklenen Traore, Başakşehir ile karşılıklı anlaşmış ve kiralık sözleşmesini feshederek Aston Villa'ya dönmüştü.

Bertrand Traore sonrasında hücum hattında yaratıcılığını kaybeden Başakşehir, üst üste puan kayıpları yaşamış ve sürpriz şekilde Avrupa'dan da elenmişti.

ASTON VILLA'YI KURTARDI

Sakatlığının ardından dün oynanan maçta Leicester City karşısında galibiyeti getiren gole imza atan 27 yaşındaki hücumcu, takımına deplasmanda 3 puanı getirdi.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.