Süper Lig'de yeni uygulama! Lale Orta duyurdu

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta, Spor Toto Süper Lig kulüplerinin açıklanmasını istedikleri pozisyonları kendilerine göndererek bir çatı altında buluşup, şeffaflıkla açıklayacaklarını aktardı.

Süper Lig'de yeni uygulama! Lale Orta duyurdu
Süper Lig'de yeni uygulama! Lale Orta duyurdu
GİRİŞ 04.04.2023 23:28 GÜNCELLEME 04.04.2023 23:29
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta, yayıncı kuruluşta katıldığı programda hayata geçirecekleri uygulamayı anlattı.

Kulüplerin MHK'ya gönderecekleri pozisyonları bir çatı altında buluşup açıklayacaklarını aktaran Orta, şunları söyledi:

"17 kulübümüz ve hepsinin değerli teknik direktörlerinin bizden açıklanmasını istedikleri pozisyonlar varsa her ay 1 gün belirleyelim. İkişer pozisyonu bize göndersinler. İster TFF çatısı altında ister Kulüpler Birliği çatısı altında buluşalım. Federasyonumuz da uygun gördüğü takdirde tüm pozisyonları şeffaflıkla açıklayacağımızı MHK olarak tekrar dile getirelim."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 27
  • İbrahim Çoban 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen soyadın gibi ortasın.Hakemleri biz senden iyi tanıyoruz.Var hakemini,maçı yöneten hakemi hatalı buluyorsun,sonuç ne? Ne karar vereceksin bu iş bilmez hakemlerine.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir dereceye kadar, birinci kademe hakem hatası kabul edilebilir, ancak hakemi denetleyen VAR kararı hata olarak kabul edilemez. Onca görüntüye rağmen, Var hakeminin yaptığını, HATA olarak göstermeye çalışan LALE hanım , hem kendini hem de Var hakemini kurtarma açıklaması yapmıştır. hiç bir Vicdanda kabul GÖRMEZ., Hedef şaşırtmak için yapılmış açıklamalar yerine gerekeni YAP.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sen istifa etsen yeter
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    yaw arkadaş tek kelime yapman gereken için İSTİFA
    Cevapla
  • KADIR KARAKUS 1 yıl önce Şikayet Et
    yani diyorki Biz mhk olarak Hata yapmaya devam edeceğiz..HAK YEMEYE devam edeceğiz. Hakkinizi aramak hakkiniz.LALE ORTA HAK YEME DE HAK ARATMADA.. HAKEMlerine soyle VAR diye bisey Var.. kendi kararini kafasina gore uygulamasin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle