Süleyman Hurma: Bu lig büyüklerin oyuncağı mı?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma; "Bu lig büyük takımların oyuncağı mı?" dedi.

Süleyman Hurma: Bu lig büyüklerin oyuncağı mı?
Süleyman Hurma: Bu lig büyüklerin oyuncağı mı?
GİRİŞ 03.04.2023 17:45 GÜNCELLEME 03.04.2023 17:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de hakem tartışması sürüyor. 

Son olarak Beşiktaş, maç öncesinde olduğu gibi maç sonrasında da Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etti. 

Maçın ilk yarısında Arda Güler'in yerde kaldığı pozisyonda verilen penaltı tartışma konusu olmuştu. 

Beşiktaş açıklamasında, "22 Mart 2023 tarihinde yapmış olduğumuz açıklamada, Fenerbahçe-Beşiktaş maçına ait VAR kayıtlarının sonuç ne olursa olsun kamuoyuyla paylaşılmasını talep etmiştik. Bu talebimizin arkasında olduğumuzu belirtiyor, müsabakaya ait VAR kayıtlarının açıklanmasını bir kez daha talep ediyoruz. Kaldı ki bu tek taraflı bir istek değil, rakibimiz Fenerbahçe’nin nezdinde de kabul görmüş bir taleptir." dedi. 

Süleyman Hurma: "Bu lig büyüklerin oyuncağı mı?"

A Spor'a konuşan VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma; "Bu lig büyük takımların oyuncağı mı? Onların VAR kayıtları açıklansın, bizimkiler gizli kalsın." sözlerini sar fetti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 13
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon olacak kulüp hisse değerinden belli olur gs yönetimi bile hisseye değer vermiyorki taraftar hala uyanamamış gibi sanıyorlar yine kaç maç satacaklar acaba
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    gs zaten hisselerinden tutunda herşeyiyle fetöcülerin kontrolünde resmen sömürüyorlar kulübü ve buna ortak oluyor mevcut yönetim özellikle borsadan vurgun yapılıyor şampiyon olacak takımın hisse grafiğine bakın anlarsınız pensilvanya gurubu hala aktifler
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    İspatla yoksa hesap verirsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    manidar bı açıklama
    Cevapla
  • Orhan Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivasspor Galatasaray maçını katleden hakemin hesap numaralarına bakılmalıdır bence Acaba Ali Koç kaç para verdi o hakeme bu gol iptali şampiyonluğa oynayan Galatasaray hariç bütün takımların işine yaradı neredeyse...
    Cevapla
  • Ofsaytımsı Gs 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper zeka maşallah.
    Cevapla
  • KarTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligde sadece Beşiktaş’ın ve Galatasaray’ın kayıtları açıklandı o da hurmacınında üyesi olduğu fenev istediği için yapıldı. Masa başı işleri iyi bilirsiniz siz, lalenizede koyduk sizinle birlikte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle