Tolunay Kafkas: Bu durumdan kurtulmak istiyoruz!

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Başakşehir yenilgisi sonrası, “Camiaya layık bir oyun anlayışı ile bu durumdan kurtulmak istiyoruz” dedi.

Tolunay Kafkas: Bu durumdan kurtulmak istiyoruz!
Tolunay Kafkas: Bu durumdan kurtulmak istiyoruz!
GİRİŞ 01.04.2023 19:09 GÜNCELLEME 01.04.2023 19:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında MKE Ankaragücü, deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir’e 1-0 kaybetti.

Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Maçın geneline baktığınız zaman oyunu domine eden, forse etmeye çalışan bir Ankaragücü vardı. Başakşehir, iyi bir kadroya sahip. Fiziki konuda sıkıntı yaşadık. İlk devre geçiş konusunda özellikle savunma arkasına yapacağımız koşularda sıkıntı yaşadık. İkinci yarı oyunun hakimiyeti tamamen bize döndü, karışıklık yaşadık. Mahmut’un oyun kurması bizi zora soktu ama tehlikeli değildi. Bu sistemin belli bir parçasından bir tanesiydi” ifadelerini kullandı.

Maçta kaçan penaltıya da değinen Kafkas, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yavaş yavaş camiaya layık bir oyun anlayışı ile bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyoruz. Kazanacağımız maçları kazanmak istiyoruz.”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Karahisari 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu senin arkandaki lobi olmasa BAL liginde takım bile yönetemezsin Tolunay. Hiçbir başarın olmamasına rağmen süper ligde ya da milli takımlar düzeyinde hala teknik direktör olarak iş bulabiliyor olman Türk futbolunun geri kalmasının en büyük nedenlerinden birisi. Türk futboluna İlhan Palut gibi tüm basamakları tırnaklarıyla kazıya kazıya geçen adamlar gelirse o zaman ilerler.
    Cevapla
  • GERÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü'ne geçmiş olsun. Kafkas hep böyle konuşur felsefe yapar ama sonu hep hüsrandır. Geçmişine bakın bana hak vereceksiniz.
    Cevapla