Arda Turan Süper Lig'e hoca olarak geri dönüyor!

Selçuk İnan'la yollarını ayıran Kasımpaşa'da teknik direktör arayışları sürüyor. İstanbul ekibinden son olarak Arda Turan ismi gündeme geldi.

GİRİŞ 01.04.2023 10:29 GÜNCELLEME 01.04.2023 10:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Teknik adamlık yapma istediğini ve bu yönde çok emek verdiğini sık sık belirten Arda Turan için Kasımpaşa ihtimali gündeme geldi.

Süper Lig ekibi, henüz birkaç gün önce Selçuk İnan ile yollarını ayırmış ve Serkan Reçber önderliğinde yeni hoca arayışlarına başlamıştı.

Selçuk İnan'ın ilk hocalık deneyimini edindiği yer olan Kasımpaşa, Arda Turan için de ciddi bir ihtimal haline gelmiş durumda. Süper Lig'de kalmak isteyen İstanbul ekibi, Arda konusunda özel çalışmalar yapıyor.

Her fırsatta teknik adamlık isteğini dile getiren Arda Turan, bu yönde hazırlıklar yaptığını da belirtmişti. Son olarak ise Ümit Milli Takım ile anılan Arda, henüz bir yere imza atmış değil.

Süper Lig'de topladığı 26 puan ile 13. sırada yer alan Kasımpaşa, küme potasından uzaklaşmak ve kendini garantiye almak istiyor.

Bu hedef doğrultusunda bir teknik adam seçmek ve önümüzdeki sezon için de aynı hoca ile çalışmaya devam etmek isteyen İstanbul ekibi, yoğun bir fizibilite sürecinde.

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Asi 1 yıl önce Şikayet Et
    Takımın baskanının kafası kesin güzel söyleyim size
    Cevapla
  • GS23 1 yıl önce Şikayet Et
    Super olur. Turkiyenin gururu Arda,bir markadır. BARCELONADA oynayacak kapasitede ilk oyuncumuz.Kesin Super Ligde başlamalı.
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi yol olmaz
    Cevapla
  • Gulurmesin 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay ki vay ondan sonra Turk ligi kelle paca gibi. Yahu bu ne verir bu halka futbol bilgisi ne kasimpasaya gecmis olsun
    Cevapla
  • Antiua 1 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşa ligin deneme tahtası oldu herhalde, ya tutarsa hesabı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle