Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı! Dünya devi devreye girdi

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelen Antalyaspor'un forveti Haji Wright için şimdi de Inter iddiaları ortaya atıldı.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı! Dünya devi devreye girdi
Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı! Dünya devi devreye girdi
GİRİŞ 30.03.2023 17:52 GÜNCELLEME 30.03.2023 17:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'un golcü futbolcusu Haji Wright, geçen sezondan bu yana sürdürdüğü istikrarlı performansıyla transferin gözdesi halinde.

ADI GALATASARAY VE FENERBAHÇE İLE ANILMIŞTI

Ara transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan Liberya asıllı ABD'li futbolcu, şimdi de İtalyan devi Inter'in hedefinde.

INTER HAJI WRIGHT'IN PEŞİNDE

Tuttomercatoweb'in haberine göre; Inter Haji Wright ile temas halinde. Mavi siyahlı takımın yaz aylarında büyük olasılıkla 25 yaşındaki futbolcu için Antalyaspor'a teklif yapacağı iddia edildi. Wright'ı Serie A'dan başka kulüplerin de takibe aldığı iddia edildi.

2025 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Antalyaspor ile bu sezon 20 resmi maça çıkan Haji Wright'ın 13 gol, 2 asisti bulunuyor. ABD'li futbolcunun, kırmızı beyazlı kulüple olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Namık 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer doğru ise sadece fiyat şişirmesi, yani menajer oyunu.
    Cevapla
  • 1 adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan yalan söylüyorsun yalan
    Cevapla
  • Serhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan başkası yalan.
    Cevapla