Tolunay Kafkas: Hata yaparsa bedelini ödeyecek

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında, Medipol Başakşehir ile karşılaşacak MKE Ankaragücü, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde antrenmana çıktı.

 Tolunay Kafkas: Hata yaparsa bedelini ödeyecek
Tolunay Kafkas: Hata yaparsa bedelini ödeyecek
GİRİŞ 28.03.2023 18:00 GÜNCELLEME 28.03.2023 18:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başkent ekibi, MKE Ankaragücü Tesisleri’nde, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde idmana çıktı.

Göreve yeni başlayan Kafkas, sürecin milli araya denk gelmesinin avantaj sağladığını belirterek, “4-5 gün içerisinde oyun felsefemizi oturtmaya çalışıyoruz. Ne oynuyoruz derseniz, en hızlı şekilde karşı pres yaparak rakip savunma arkasına geçerek karşı kaleye gitmek istiyoruz. Daha önce analiz ettiğimde eksik olan konu başlıklarını değerlendirdik. Onun üzerine çalışmalar yaptık. Tek handikabımız milli takımda olan oyuncuların geç gelmesi. Onlarla ilgili görüntülü analizler ile oyuncularımıza oyun anlayışımıza desteklemek için analizler gönderdik. Topa sahip olan, belli bir oyun anlayışı, kültürü ve çok iyi hocası olan iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bizim için de büyük bir heyecan. Ben iyi olacağını düşünüyorum. Zaten son 10 hafta, kim hata yaparsa bedelini ödeyecek. Biz az hata yapmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Kupayı da kazanmak istiyoruz”

Ziraat Kupası’nda da iddialı olduklarını dile getiren Kafkas, “Maçların büyüğü küçüğü yok hepsi üç puan. Orada da Trabzonspor’u elemek istiyoruz. Onun için gidebildiğimiz yere kadar gitmek final oynamak hatta kupayı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • yaman44 1 yıl önce Şikayet Et
    Dış görünüşe bakarak yorum yapıyosunuz tanısanız hiç öle biri değil alçak gönüllü bi insan başarılıda
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tolunay Kafkas nereden torpilli. Yıllarca hiçbir basarı göstermeden milli takımı calıstırdı. Kovulmadı, ayrıldı, bulunmaz Hint kumaşı gibi yeni takım buldu
    Cevapla
  • Sultanbeyli 1 yıl önce Şikayet Et
    OLUR CANIM kabuğundan çıkan gözü TRABZONSPOR A dikiyor Tolunay başka işin yokmu .
    Cevapla
  • Yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman gectin ankaragücüne trabzonspor maci önce tesadüfmü
    Cevapla
  • Karahisari 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın hâlâ teknik direkötürlük yapabiliyor olması gerçekten çok acı. Türk futbolunun neden geriye gittiğinin özeti gibi. Liyakat yok. Sadece aidiyetler üzerinden birilerine Milli takımlar ya da süper lig takımları emanet ediliyorsa oralarda başarı beklemek beyhudedir. Bu adamın arkasında hangi lobilerin olduğu da herkesin malumu...
    Cevapla