El Shaarawy'den Beşiktaş'a kötü haber! Roma'da kalıyor

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddida edilen El Shaarawy ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. İtalyan yıldız, Roma ile 2 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

GİRİŞ 24.03.2023 14:34 GÜNCELLEME 24.03.2023 14:46

Süper Lig'de 27. hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Bir yandan önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını da sürdüren Kartal'a İtalya'dan kötü haber geldi. Bir süredir siyah-beyazlıların transfer gündeminde olduğu iddia edilen Stephan El Shaarawy kariyer planlamasını yaptı.



Roma ile devam edecek

İtalyan yıldız, kulübü Roma'da kalmaya karar verdi. Çizme ekibi ile mukavelesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, Akşam'ın İtalyan basınına dayandırdığı habere göre kulübü ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Haberde; transferin ilerleyen haftalarda netlik kazanacağı ifade edilirken El Shaarawy'nin Jose Mourinho'nun nazarında önemli bir role sahip olduğu öne çıkarıldı. Bunun üzerine İtalyan oyuncu da Mourinho etkisiyle önceliği Roma'ya verdi.



El Shaarawy bu sezon Roma ile tüm kulvarlarda 30 maçta görev yaptı. İtalyan oyuncu, söz konusu maçlarda takımına 4 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.