Kayserispor'da 2 futbolcunun sözleşmesi uzatıldı!

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, genç futbolcu Ethem Balcı’nın ve Yaw Ackah'ın sözleşmelerini 3 yıl uzattı.

Kayserispor'da 2 futbolcunun sözleşmesi uzatıldı!
Kayserispor'da 2 futbolcunun sözleşmesi uzatıldı!
GİRİŞ 22.03.2023 19:25 GÜNCELLEME 22.03.2023 19:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kayserispor, alt yapısından yetişen Ethem Balcı'nın sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcularımızdan Ethem Balcı’nın sözleşmesi 3 yıllığına uzatılmıştır. Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz” denildi.

Futbola Kayseri Erciyesspor’da başlayan ve 2016–2017 sezonu öncesi Kayserispor’a transfer olan genç futbolcu Ethem Balcı, 2021–2022 sezonu öncesi profesyonel oldu. 19 yaşındaki futbolcu, 1 Türkiye Kupası maçında forma giydi.



Öte yandan sarı-kırmızılı ekip bir diğer futbolcusu Yaw Ackah'ın sözleşmesini de 3 yıl uzattığını açıkladı. 

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Yaw Ackah’ın sözleşmesi 3 yıllığına uzatılmıştır. Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz." denildi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Akach denilen adam kiralık gittiği Erzurumda , Kayseri maçında kendini zorla oyundan attırmış, Maç 1-1 bitmişti ve sezon sonunda Erzurum 1 puan farkla ve 4. takım olarak ligden düşmüştü. İstanbul takımlarının böyle şeyler yapmasına alışkınız da, Kayseri buna tenezzül etmemeliydi en azından bu rezile bir daha forma verilmemeliydi.
    Cevapla
  • mehmet y 1 yıl önce Şikayet Et
    baskanin haberi varmi:))))))
    Cevapla
  • Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmeleri başkan mı imzakadı yetkisi olmayan yardımcısımı sizi gidi şark kurnazları sizi...
    Cevapla