İtalyan ekipleri Türk futbolcunun peşine düştü!

Fatih Karagümrük'ün yakaladığı çıkışta önemli pay sahiplerinden biri olan isimlerden Levent Mercan'ı İtalyan takımları başta olmak üzere birçok takım izliyor.

İtalyan ekipleri Türk futbolcunun peşine düştü!
İtalyan ekipleri Türk futbolcunun peşine düştü!
GİRİŞ 22.03.2023 16:38 GÜNCELLEME 22.03.2023 16:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta yenilgi yüzü görmeyerek 4 galibiyet, 6 beraberlik alan ve ligde 9'uncu sıraya kadar yükselen Fatih Karagümrük'te gurbetçi oyuncu Levent Mercan'ın talipleri artıyor.

Asıl mevkisi orta saha olan ve Caner Erkin'in ayrılmasıyla birlikte teknik direktör Andrea Pirlo'nun sol bek pozisyonunda görevlendirmeye başladığı 22 yaşındaki oyuncu, yükselen performansı ile birçok kulübün dikkatini çekti. İtalya Serie A ekiplerinden Monza'nın Mercan için bilgi topladığı ve Fatih Karagümrük'e transfer için şartlarının sorulduğu öğrenildi. Monza'nın izleme ekibinin önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek birkaç maçta Levent Mercan'ı canlı izleyeceği de gelen bilgiler arasında.

Ligin 2'nci yarısıyla birlikte ciddi bir istikrar yakalayan 22 yaşındaki oyuncu, hücuma çıkışlarında etkili tercihleri ile dikkat çekiyor. 4 Ocak'ta oynanan Kayserispor maçının henüz 1'inci dakikasında şık bir vuruşla bu sezonki ilk golünü kaydetmişti. Mercan, 10 Mart'ta oynanan Giresunspor maçında da frikikten attığı golle takımının aldığı 1 puanda önemli rol oynamıştı.

Levent Mercan'ın İstanbul ekibiyle Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Canca53 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir futbolcu olabilir ama sakatladiği oyucularin değil eleini sikmak yada yerde iken ilgilenmesi adam sakatlama derecesinde yaptiği faulerde rakibin yüzüne bile bakmadan sanki birşey yapmamişcasina donup gidiyor mustafa kemal atatürk ben sporcunun zeki ve ahlaklisini severim der
    Cevapla