Fenerbahçe'de sakatlanan 3 oyuncunun dönüş tarihi belli oldu

Fenerbahçe'de Alanyaspor maçında sakatlanan Enner Valencia, Jayden Oosterwolde ve Joshua King'in dönüş tarihleri belli oldu.

GİRİŞ 21.03.2023 10:24 GÜNCELLEME 21.03.2023 11:01

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Corendon Alanyaspor'u deplasmanda geriye düşmesine rağmen 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, üç oyuncusunu sakat vermesi ile galibiyete sevinemedi.



Sarı-lacivertlilerde Enner Valencia, Joshua King ve Jayden Oosterwolde, Akdeniz ekibiyle oynanan karşılaşmada sakatlandı. Sarı-lacivertliler, üç futbolcunun son durumlarıyla ilgili açıklama yaparken; bu isimlerin sahalara dönüş tarihi de belli oldu.



3 isim ne kadar yok?

Sabah'a göre; Fenerbahçe'de attığı goller ile bu sezon birçok maçta kahraman olan Enner Valencia'nın diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanmasına bağlı olarak 4-5 hafta, aşil tendinopatisi sakatlığı geçiren Oosterwolde'nin 4-5 hafta ve kas yaralanması geçirdiği açıklanan Joshua King'in de 2 hafta sahalardan uzak kalacağı ileri sürüldü.

Fenerbahçe milli takım arasından sonra sahasında Beşiktaş ile derbide karşılaşacak. Takımın en önemli hücum kozu Enner Valencia, bu mücadelede forma giyemeyecek. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.