Sedat Ağçay: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz

Ankaragücü’nde Teknik Direktör Sedat Ağçay maçın ardından yaptığı açıklamada, "Ankara’dan buraya gelen taraftarlarımız vardı, mutlu dönmelerini isterdik, bunun için de çok üzgünüz. Özür dileriz" dedi.

Sedat Ağçay: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz
Sedat Ağçay: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz
GİRİŞ 19.03.2023 19:00 GÜNCELLEME 19.03.2023 19:00

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Sivasspor deplasmanından 2-0 yenilgiyle ayrılan MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Sedat Ağçay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Ağçay, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Saha şartları da bizi yordu, zemin anlamında. Çok isteyenin kazandığı bir maç oldu. Sivasspor bizden daha çok istedi ve kazandı. Ankaragücü güçlü bir takım ve camia. Ayakta kalmasını bilen camialardan biri. Gelgitlerin olmaması lazım. Biz de üzerimize düşen hatayı alacağız. Bugün isteyenin aldığı bir maç oldu. Ankara’dan buraya gelen taraftarlarımız vardı, mutlu dönmelerini isterdik, bunun için de çok üzgünüz. Özür dileriz" diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.