Alanya'da unutulmaz maç! Fenerbahçe geriden gelip kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti.

GİRİŞ 19.03.2023 21:13 GÜNCELLEME 20.03.2023 09:23
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Alanyaspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı sarı-lacivertli ekip 3-1 kazandı. 

Karşılaşmanın 4. dakikasında Alanyaspor Koulouris'in golüyle 1-0 öne geçti. Birçok pozisyonun yaşandığı ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına bu skorla gitti. İkinci yarıya etkili başlayan Fenerbahçe mücadelenin 65. ve 85. dakikalarında Enner Valencia'nın kullandığı iki penaltı ile geriden gelip 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Maçın 90+2. dakikasında Erme Mor sahneye çıktı ve skoru 3-1 yapan golü attı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma bu skorla sona erdi: 3-1.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 54'e yükselterek ikinci sıradaki yerini korudu ve lider Galatasaray'la puan farkını 6'ya indirdi. Alanyaspor ise 28 puanda kaldı. 

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Alanyaspor da deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacak. 

Fenerbahçe VAR'a takıldı

Karşılaşma Alanyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle devam ederken Fenerbahçe Rossi'nin golüyle beraberliği yakaladı. Yapılan VAR incelemesinin ardından ağlata giden top ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmadı. 
 

Fenerbahçe VAR'a takıldı! Gol iptal edildi...Fenerbahçe VAR'a takıldı! Gol iptal edildi...

Jesus kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın 68. dakikasında Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, hakem gösterdiği yoğun itirazları nedeniyle kırmızı kart gördü.
 

Jorge Jesus çılgına döndü! Mete Kalkavan kırmızı kart gösterdiJorge Jesus çılgına döndü! Mete Kalkavan kırmızı kart gösterdi

Fenerbahçe'de şok sakatlıklar

Fenerbahçe'de maçın 17. dakikasında Oosterwolde sakatlanarak yerini Osayi'ye bıraktı. İkinci yarıda Pedro'nun yerine oyuna dahil olan King, 78. dakikada sakatlanarak yerini Serdar Dursun'a bıraktı. 

Corendon Alanyaspor: 1- Fenerbahçe: 3

Stat: Kırbıyık Holding

Hakemler: Mete Kalkavan, Aleks Taşçıoğlu, Candaş Elbil

Corendon Alanyaspor: Runarsson, Candeias (Dk. 81 Pereira), Furkan Bayır, Rassoul, Yusuf Özdemir, Lusamba, Umut Güneş, Efecan Karaca, Efkan Bekiroğlu ( Dk. 64 Zinedine Ferhat), Cavaleiro (Dk. 81 Oğuz Aydın), Koulouris (Dk. 89 Ahmed Hassan)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Gustavo Henrique, Samet Akaydın, Oosterwolde (Dk. 17 Osayi-Samuel) , İrfan Can Kahveci (Dk. 46 Emre Mor), Arao (Dk. 46 Zajc), İsmail Yüksek, Rossi, Valencia, Pedro (Dk. 46 Joshua King (Dk. 78 Serdar Dursun))

Goller: Dk. 6 Koulouris (Corendon Alanyaspor), Dk. 65, 85 (Penaltıdan) Valencia, Dk. 90+2 Emre Mor (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 19 Osayi-Samuel, Dk.82 Valencia (Fenerbahçe) Dk.45 +8 Furkan Bayır, 90+6 Yusuf Özdemir (Corendon Alanyaspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 140
  • fahri baba 1 yıl önce Şikayet Et
    ali koç geçen maç istifaya davet edilince baktı ki koltuk elden gidiyor maça ağırlığını koyarak çok güzel ORTA açtı ve skor birdenbire değişiverdi.Hem de tüm türkiyenin gözleri önünde oldu bu .
    Cevapla
  • muhammet alak 1 yıl önce Şikayet Et
    anlaşıldı en son maç fb-gs maçı provake edilerek gececek süreç iki taraf için amaç çok farklı ,ali koç istifa denilince tribiünlerde karanık eller sahnede
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali KOÇ Fenerbahçeden istifa edene kadar FB yi desteklemeyeceğiz. Şampiyon olsa bile kutlamalara katılmayacağız
    Cevapla
  • alpkaan 1 yıl önce Şikayet Et
    pedro ve king yazın gidiyor şörlot geliyor. ikisinin atamadığı golleri tek başına atar.
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet penaltı spor bu hafta kazan ....!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle