Ahmet Oğuz: Böyle şeylere kırmızı kart verilirse futbol oynanmaz

Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor, evinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Maç sonrasında Ahmet Oğuz, Leo Dubois ile yaşadığı pozisyon hakkında konuştu.

Ahmet Oğuz: Böyle şeylere kırmızı kart verilirse futbol oynanmaz
Ahmet Oğuz: Böyle şeylere kırmızı kart verilirse futbol oynanmaz
GİRİŞ 18.03.2023 01:28 GÜNCELLEME 18.03.2023 01:28
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 26. haftasında lider Galatasaray, konuk olduğu Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu ve Süper Lig'de 14 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Karşılaşmadan sonra Konyasporlu Ahmet Oğuz, Galatasaraylı Leo Dubois ile yaşadığı pozisyon hakkında konuştu.

Ahmet Oğuz, "Top arada kaldı, ben de ayağımı uzattım. Top geçtikten sonra bastım. Hoca da söyledi, bakacağız dedi. Yani hakem! Kırmızı da olabilir, sarı da olabilir dedi. bir pozisyon sonrası arkadaşımıza da sarı kartı verdi. Daha dikkatli olmamızı söyledi" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı taraftarlardan Zorbay Küçük'e tepki!Galatasaraylı taraftarlardan Zorbay Küçük'e tepki!

"GALATASARAYLILAR KIRMIZI KART DER, FENERLİLER VE BEŞİKTAŞLILAR DEMEZ"

Sözlerine devam eden Ahmet Oğuz, "Galatasaraylılar 'Kırmızı kart' der, Fenerliler ve Beşiktaşlılar demez. Hocanın takdiri. O sarıdan yana kullandı. Ben de sarı olduğunu düşünüyorum. Çünkü isteyerek ve bilerek yapılan bir şey değil. Böyle şeylere kırmızı kart verilirse futbol oynanmaz" dedi.

"BU GALİBİYETİ HOCAMIZA ARMAĞAN EDİYORUM"

Geriye düşmelerine rağmen inanarak oynamaya devam ettiklerini anlatan Ahmet Oğuz, "Maçı hiç bırakmadık. Asla pes etmedik. Bizim için kötü giden durumu düzelttik. Artık kendimize bir özgüven kazandırdık. Bunun devamının geleceğini düşünüyorum. İnşallah daha üst sıralara çıkacağız. Bu galibiyeti hocamıza armağan ediyorum. Çünkü emeği çok büyük. İnşallah onun ve bizim için yeni bir serüven başlar." diye konuştu.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma ama pozisyon Kırmızı kart. Sakınıp Dizini kırsaydı sarı doğru olurdu.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kırmızı kart, çok net, veremediler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse için böyle bir şey demem ama keşke aynısı sana yapılsaydı o zaman neler söylerdin çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iki haftadir kırmızı kartlar es geçiliyor gs dikkat
    Cevapla
  • Fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeli olarak diyorum ki pozisyon kırmızı kart. Bu Ahmet Oğuz çok sert oynuyor. Bizim maçta da kırmızı görmek için çok uğraştı ancak hakem vermedi. Büyük takımlara karşı ayrı bir hınçla oynuyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle