Alexis Perez, Anıtkabir’i ziyaret etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunsporlu oyuncu Alexis Rafael Perez Fontanilla, ailesi ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Alexis Perez, Anıtkabir’i ziyaret etti
Alexis Perez, Anıtkabir’i ziyaret etti
GİRİŞ 13.03.2023 20:16 GÜNCELLEME 13.03.2023 20:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’de 26. haftayı bay geçecek olan Giresunspor’da, Fatih Karagümrük maçından sonra oyunculara izin verildi. İzini fırsat bilen Çotanakların Kolombiyalı stoperi Alexis Perez, ailesi ile birlikte Ankara’ya giderek Anıtkabir’i ziyaret etti. 

Anıtkabir ziyaretine ilişkin duygularını paylaşan Alexis Perez, “Bugün modern Türkiye'nin kurucusu Atatürk'ün kabri olan Anıtkabir'i ve müzeyi ailemle birlikte ziyaret ettim. Gerçekten etkileyici bir lider ve atmosfer. Özellikle askerlerin nöbet değişiminden çok fazla etkilendim, ciddiyetleri ve gösterdikleri saygı inanılmaz bir şeydi. Dakikalarca onları izledim. Bundan 100 yıl önce zamanın çok ötesinde öngörüler ve ilkeler ile ülkeye ışık olmuş büyük bir lider. Çok etkileyici bir deneyim oldu, tekrar ziyaret edeceğim” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam birşey bilmiyorki gardaş
    Cevapla
  • Fazli 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha isi rast gitmez
    Cevapla
  • Malatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Deme la
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    heee tm tm
    Cevapla
  • KaraVeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee, ne yapalım şimdi?
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık iflah olman koç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle