Olay adam Belhanda, Süper Lig'in en fazla 'kızaran' oyuncusu oldu

Adana Demirspor'un Trabzonspor'a konuk olduğu maçta rakibine tokat attığı gerekçesi ile doğrudan kırmızı kart gören Belhanda, Süper Lig'e transfer olduğu dönemden beri en fazla kırmızı kart gören oyuncu oldu.

GİRİŞ 13.03.2023 09:56 GÜNCELLEME 13.03.2023 13:45
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor'un 4-1'lük üstünlüğü ile sona eren karşılaşmaya, Adana Demirspor'lu Younes Belhanda'nın 22. dakikada gördüğü kırmızı kart damga vurdu.

Topsuz alanda Trabzonsporlu Bruno Peres'le tartışma yaşayan Faslı oyuncu, rakibine tokat attığı için kırmızı kart gördü. Bu sorumsuzca davranışın ardından takımını zorlu deplasmanda yalnız bırakan deneyimli oyuncu, sosyal medyada kendi taraftarları da dahil olmak üzere pek çok taraftardan tepki gördü.

Galatasaray maçında olmayacak

Maçın 22. dakikasında doğrudan kırmızı kart gören Belhanda'nın, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu talimatları gereği 2 maç ceza alması gerekiyor. Bu cezanın verilmesi durumunda Faslı yıldız, takımını Antalyaspor ve Galatasaray maçlarında yalnız bırakacak. 



En fazla kırmızı kart gören oyuncu oldu

Bu arada dün kariyerinin 13. kırmızı kartını gören Belhanda, bunların 6'sını Süper Lig'de görerek bu lige transfer olduğu 2017/18 sezonundan bu yana ligde en fazla kırmızı kart gören futbolcu oldu. 

 

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Bir İnsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim bu karakteri ülke sporunun başına bela yaptı. Kurtulmak imkansız.
    Cevapla
  • GAGGO 1 yıl önce Şikayet Et
    gs maçında oynamamak için bilerek kart gördü
    Cevapla
  • Mustafa Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaktın bizi dünbük,yoksa Trabzonspor,a mı gidiyosun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amaç Galatasaray maçı olsa çıkar, kötü oynar, takımını fiilen eksik bırakırdı. Herşeyi Galatasaraya bağlıyorsunuz. İyice paranoyak oldunuz.
    Cevapla
  • Babavatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerden batsuayi pedro 2 mac pes peşe haksız yere atıldı Sivas gs maçında dünya da görülmemiş ofsaytimsi diye bi element uydurup gs ye 3 puann hediye ediyorlar adanademirspor fener maçında feneri paramparça ediyor hakem onyekuru belhanda sahada kuduruyor taraftari tahrik ediyor emre denen eski gs li gs maçında son dakika boş kaleye kasten atmıyor belhanda trabzonlu topçusu tokatlıyor ama biz paranoyak olduk he haksızlığı hak görmeye devam edin siz
    Cevapla
  • alperen09 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcunun ahlaksızı gs maçına çıkmamak için kırmızı görüyor
    Cevapla
  • E.P.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    Onyekuru da hemen maçın başında ya sakatlanır ya da kırmızı kart görüp çıkar.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Serkan Kırıntılıyı unutma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle