Belhanda rakibine tokat attı! Hakem direkt kırmızı kart gösterdi

Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor ile karşılaşan Adana Demirspor'da Belhanda rakibine tokat atarak direkt kırmızı kart gördü.

GİRİŞ 12.03.2023 18:49 GÜNCELLEME 12.03.2023 18:49
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi.

22. dakikada çalınan serbest vuruş sonrası Adana Demirspor'da Younes Belhanda, Trabzonsporlu oyunculardan topu almaya giderken Bruno Peres'i önce iteledi ardından tokat attı.

Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen, iki oyuncunun arasındaki olayı VAR'da incelendikten Belhanda'yı direkt kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı. Adana Demirspor, 22. dakikada Belhanda'nın gördüğü kırmızı kart nedeniyle oyuna 10 kişi devam etti.

OPTA verilerine göre, Younes Belhanda, Süper Lig'e geldiği 2017/18 sezonundan bu yana en fazla kırmızı kart gören (6 kez) oyuncu oldu.

İşte Belhanda'nın rakibine vurduğu anlar:

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 41
  • bordo bereli 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporlu bir futbolsever olarak yazıklar olsun diyorum. Takımına bu şekilde zarar vermek akıl alır gibi değil.
    Cevapla
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda dediğiniz sizce futbolcu bence alakası yok Sahayı bırakın bu memlekete bile yakışmıyor.
    Cevapla
  • TurgutKNK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir sonraki hafta Galatasaray ile oynayacak takım oyuncularına her hafta kart verilerek cezalı duruma düşürülüyor. Tesadüf mü? Hizmet erlerinin hizmeti mi?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kişi kendi gibi bilir herkesi. Sizce sahada olup kötü oynaması daha iyi olmaz mıydı. Takım 10 kişi oynardı. Birde buradan bakın. Galatasaray hepinizi yenmedi mi . Ads ilk maçında 40 dk 10 kişi oynadı ama yenilmedi. Hâlâ vıdı vıdı.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda direk kırmızı kart gördü 2 hafta ceza alıp GS maçında oynamayacak ne tesadüf değil mi? pozisyon icabı kart görürsün anlarım ama tokat atıp cezalı duruma düşmek insan aklına başka şeyler getiriyor. siz hala şikeyi saha içinde arayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle