Ekrem Ekşioğlu mucize kurtuluş hikayesini anlattı

Teknik direktör Volkan Demirel'in yardımcısı Ekrem Ekşioğlu, "Ribeiro, evinden Erce Kardeşler'in üzerine atlayarak kurtulmuş" dedi.

GİRİŞ 02.03.2023 07:23 GÜNCELLEME 02.03.2023 11:20

Türk futbolu, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından bir araya geldi. Hedef, "Omuz Omuza" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasıyla yaraların birlikte sarılması... Televizyon ve radyolardan gerçekleştirilen Omuz Omuza ortak canlı yayınında futbol camiası bir araya geldi.

'Ribeiro, Erce'nin üzerine atlayarak kurtuldu'

Depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'da depremi yaşayan Hataysporlu futbolcular ve teknik ekip de kampanyada yer aldı. Teknik direktör Volkan Demirel'in yardımcısı Ekrem Ekşioğlu, "Birçok tanıdığımızı kaybettik. Ben de kendi mucizemi yaşıyorum. Biz 7 katlı, çöken bir binadan sağ çıktık. Burada olabilmem gerçekten mucize. Yaşadıklarımızı unutamayacağım. Ribeiro, evinden Erce Kardeşler'in üzerine atlayarak kurtulmuş" dedi.

'5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm'

Gözyaşlarına hakim olamayan Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler ise, "Gerçekten çok zorluydu bizler için. Ciddi kayıplarımız var. Bir şehre gittiğinizde o eve sahip çıkmak zorundasınız. O gün 3 puan almıştık, Atsu golü atmış, çok sevinmiş ve çok sevindirmişti. O sırada sadece Hatay'da deprem oldu sanmıştık. Ama maalesef çok şehirde olmuştu. 5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm. Kafam yerinde değil. Tek yumruk olduk, üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Oradaki insanları hiçbir zaman unutmayalım. Bizler çok şanslıyız, burada olduğumuz için. Bizim kadar şanslı olmayanlar var. Her zaman oradaki insanlara destek olalım. Hiçbir zaman kimse bu acıları yaşamasın. Kalbimin bir kısmı Hatay'da kaldı" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.