Fatih Karagümrük'ten Devlet Bahçeli açıklaması!

Fatih Karagümrük, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kulübe üye olma kararını büyük bir sevinçle karşıladıklarını açıkladı.

GİRİŞ 28.02.2023 13:27 GÜNCELLEME 28.02.2023 14:39
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, hafta sonu gerçekleşen futbol müsabakalarında tribünlerde gerçekleşen ‘istifa' sloganlarına ilişkin konuştu. Bahçeli, "Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldığımı tekraren ifade etmeyi milletime sadakat ve vefa borcu, felaketler karşısında da sorumluluk duygusu olarak addediyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrükspor'a gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim" ifadelerini kullandı.

Fatih Karagümrük de Bahçeli'nin, Karagümrük'e üye olma kararını sevinçle karşıladıklarını belirterek, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü Meclis Grup Toplantısı'nda Fatih Karagümrük sevgisini yürekten paylaşması ve kulübümüzün üyesi olma kararı büyük bir sevinçle karşılanmıştır. Genel Başkanımıza aramıza hoş geldiniz diyoruz" açıklamasını yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 49
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun başkan bende karagümrüklüyüm bozuklarla işim olmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kral23 hosgeldin kardesim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    deprem dede
    Cevapla
  • Ali Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Karagümrük bundan gayrı bizimde desteklediğimiz takım..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    paralı kopewlkler diyordu aziz başgan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle