Sivasspor'da şok sakatlıklar! 3 oyuncu birden...

DG Sivasspor Kulübü, futbolcular Mustapha Yatabare, Caner Osmanpaşa ve Robin Yalçın’ın sakatlandığını duyurdu. Kırmızı-beyazlı kulüp söz konusu futbolcuların tedavisinin devam ettiğini de açıkladı.

Sivasspor'da şok sakatlıklar! 3 oyuncu birden...
Sivasspor'da şok sakatlıklar! 3 oyuncu birden...
GİRİŞ 27.02.2023 18:56 GÜNCELLEME 27.02.2023 18:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivasspor’da sakatlık şoku yaşanıyor. Kırmızı-beyazlı kulübün doktoru Baran Güler, takımda sakatlığı bulunan futbolcuların sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Güler, “DG Sivasspor'umuzda sakatlığı bulunan futbolcularımızdan; Robin Yalçın'ın sağ dizinde kıkırdak lezyonu, Caner Osmanpaşa ve Mustapha Yatabare'nin ise sol diz iç yan bağında rüptürü mevcuttur. 3 sporcumuzun da tedavisi devam etmektedir. Sakatlıkları geçen; Clinton N'jie, Samba Camara, Fredrik Ulvestad, Jordy Caicedo, Murat Paluli, Leke James ve Aaron Appindangoye ise tedavileri tamamlanarak takımla birlikte çalışmalara başladı” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Haydar Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Darısı ziya nın başına...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    seni kim tutar sivasspor
    Cevapla