Alanyaspor'da Francesco Farioli gitti Ersun Yanal geldi

Alanyaspor, Francesco Farioli ile yollarını ayırdığını açıkladı. Akdeniz temsilcisi takımın başına Ersun Yanal'ın getirildiğini duyurdu.

GİRİŞ 27.02.2023 18:46 GÜNCELLEME 27.02.2023 20:11
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Teknik Direktör Francesco Farioli ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını bildirdi.

Alanyaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada Başkan Çavuşoğlu, Teknik Direktör Francesco Farioli ve ekibine, kulübe verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Görev yaptığı süreçte Francesco Farioli ve ekibi her zaman takımımıza iyi futbol oynatmak istemiş, genç oyuncular kazandırmıştır. Bu süreçte kulüp olarak Süper Lig sıralamasında beşincilik elde etmiş ve kupa yarı finali başarısı da yaşatmıştır. Yapmış oldukları çalışmalar, göstermiş oldukları profesyonel tutum ve azim için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Çavuşoğlu, daha sonra Farioli ve teknik heyete plaket takdim etti.



Yeni teknik direktör Ersun Yanal oldu

Ayrılığın ardından Alanyaspor takımın başına Ersun Yanal'ın getirildiğini duyurdu. Akdeniz temsilcisinden yapılan açıklamada, "Corendon Alanyaspor’umuza hoş geldin Ersun Yanal!" denildi.



Alanyaspor'da Ersun Yanal için imza töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen imza töreninde Francesco Farioli de yer aldı. Ersun Yanal, Alanyaspor kulübüyle 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 15
  • k.a 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluğa mı oynuyorsunuz be adamlar. Ersun un hiç bir artısı olamaz size, sadece paranızı heba edersiniz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen bir sezon garantisi bile vermiyorum
    Cevapla
  • Bi susuda cim bom k 1 yıl önce Şikayet Et
    Gene aynı terane yakında başkalrıda istifa eder yada gönderilir İsmail var Mustafa var haydi Ali g pahalı kurtar kulüpler birliği başkanlığıda sökmeyecek sen Çebi gibi fırıldak çeviremiyonmu gizlimi oda ne teübünleri hareket seçim varya hı malı büyük getireyim chp olsa bankosun ama ülkede hırsızı hırlatmıyorlar ya çalma yok onu en iyi bjk yapar herifler ellilerden bile yıldız takdılar ya Cimbom otuz yapınca ne yapacak on yıl sonra üzüscü yig tahımımı olecak şen den
    Cevapla
  • Trabzon 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de hoca almışlar sandım.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sürpriz mi değil başka hoca yok sanki ülkede hep aynı isimler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle