Depremzedeler için Sivas derbisinde karşılaştılar!

Sivasspor gelirleri deprem bölgesine bağışlanmak üzere karşılaştığı Sivas Belediyespor'u 3-0’lık skorla mağlup etti.

Depremzedeler için Sivas derbisinde karşılaştılar!
Depremzedeler için Sivas derbisinde karşılaştılar!
GİRİŞ 25.02.2023 17:31 GÜNCELLEME 25.02.2023 17:31

Sivasspor ile TFF 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor, gelirleri depremlerde zarar görenlere ve AFAD’a bağışlanmak üzere dostluk maçı düzenlendi.

Sivasspor Tesisleri'nde oynanan maçın başlangıcında depremlerde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Maç sırasında taraftarlar depremde hayatını kaybedenler için destek sloganları attı.

Maça Sivasspor Ali Şaşal, Aladdin Okumuş, Goutas, Aaron, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charisis, Samu Saiz, Erdoğan Yeşilyurt, Max Gradel ve Leke James 11'i ile çıktı.

Sivas Belediyespor’da ise ilk 11’de Taha Demirtaş, Murat Uslu, Mehmet Bağlı, Gökhan Çetinus, Halil Koçer, Emre Balki, Kaan Dorak, Sefa Gundak, Güray Gazioğlu, Ozan Kılıçoğlu ve Mutlu Doğan görev aldı.

Ev sahibi ekip Sivasspor, 27’de Hakan Arslan, 60’da Aaron ve 87’de Caicedo’nun bulduğu gollerle maçtan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.