Ankaragücü, Arda Kızıldağ'ı kiraladı

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü transferde suskunluğunu bozdu. Başkent ekibi, ligden çekilen Gaziantep FK'dan Arda Kızıldağ'ı sezon sonuna kadar kiraladı.

Ankaragücü, Arda Kızıldağ'ı kiraladı
Ankaragücü, Arda Kızıldağ'ı kiraladı
GİRİŞ 24.02.2023 20:13 GÜNCELLEME 24.02.2023 20:13

MKE Ankaragücü, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de sezonun kalan bölümüne devam etmeyecek olan Gaziantep Futbol Kulübü'nden Arda Kızıldağ'ın sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaştıklarını duyurdu.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Arda Kızıldağ'ın sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda Gaziantep FK ile anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Gençlerbirliği altyapısından çıkan Arda Kızıldağ, geçtiğimiz sezonun yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Gaziantep FK'ya transfer olmuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.