Depremde mesai arkadaşını kaybetti! Volkan Demirel'den duygusal veda

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Sportif Direktör Taner Savut'a duygu dolu bir mesajla veda etti.

Depremde mesai arkadaşını kaybetti! Volkan Demirel'den duygusal veda
Depremde mesai arkadaşını kaybetti! Volkan Demirel'den duygusal veda
GİRİŞ 21.02.2023 18:58 GÜNCELLEME 21.02.2023 19:02

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en yıkıcı olduğu ilimiz Hatay'da enkaz altında kalan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un cansız bedenine ulaşıldı.

"DERİN ACISINI YAŞIYORUZ"

Hatayspor'dan yapılan açıklamada, "Sportif Direktörümüz Taner Savut'u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Hocamıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Taner hoca. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin" ifadelerine yer verildi.

"GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞİM"

Çalışma arkadaşını kaybeden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'den duygu dolu veda mesajı geldi.

Demirel yaptığı paylaşımda, "Sportif Direktörümüz, kıymetli çalışma arkadaşım, yüreği güzel kardeşim Taner Savut'u kaybetmenin tarif edilemez acısı içindeyim. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.