Andrea Pirlo'nun oğlu saldırıya uğradı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran İtalyan hoca Andrea Pirlo'nun oğlu Nicolo Pirlo, İtalya'da taşlı saldırıya uğradı. Nicolo Pirlo yaşananları sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi.

Andrea Pirlo'nun oğlu saldırıya uğradı!
Andrea Pirlo'nun oğlu saldırıya uğradı!
GİRİŞ 17.02.2023 22:37 GÜNCELLEME 17.02.2023 22:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalyan futbolunun efsane ismi ve Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo'nun oğlu Nicolo Pirlo saldırıya uğradı. Nicolo Pirlo sosyal medya hesabından yaşananlara tepki gösterdi.

TAŞLI SALDIRIYA UĞRADI

Andrea Pirlo'nun oğlu Nicolo Pirlo, Torino'da taşlı saldırıya uğradı. Bir grup saldırganın aracına taş attığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Nicolo Pirlo, "Arabayı tekmeleyip üzerimize taş attılar. Neyse ki araçtan hiç inmedik." sözleriyle yaşananları anlattı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Nicolo Pirlo, "Torino'nun merkezinde arabaya taş atan ve tekmeleyen dört adam bulmak normal mi?" sözleri ile tepkisini dile getirdi.

Saldırı sırasında aracından inmeyen Nicolo Pirlo'nun yaralanmadığı ve durumunun iyi olduğu ifade edildi. 2021 yılında Andrea Pirlo, Juventus'u çalıştırırken, oğlu Nicolo Pirlo bazı taraftarlar tarafından tehdit edilmişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • benzin 1 yıl önce Şikayet Et
    gecende hikmet karamanin torunu parkta oynarken kaydiraktan düsmüs. bunlar onemli seyler
    Cevapla