4 büyüklerin afetzedeler için ortak planı ortak planı!

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ortak forma üretip gelirini depremzedelere bağışlaması gündemde.

4 büyüklerin afetzedeler için ortak planı ortak planı!
4 büyüklerin afetzedeler için ortak planı ortak planı!
GİRİŞ 13.02.2023 19:42 GÜNCELLEME 14.02.2023 09:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türk sporunun devleri depremzedeler için birlik olmaya devam ediyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un renklerinin ve amblemlerinin tek bir forma altına toplanması gündeme geldi. Projenin hayata geçmesi halinde elde edilen gelir depremzedelere aktarılacak.

Özel forma tasarlanacak

Kulüp Birliği toplantısında ortak bir forma tasarlayıp satışa sunma planı masaya yatırıldı. Bu özel formadan elde edilecek tüm gelir ise depremden etkilenen vatandaşlar için kullanılacak.



Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesine yardım için logoların birlikte yer aldığı 3 yardım tırı göndermişti.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Olcay 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş, çarşı adı verilen bölücü örgütü deprem bölgesinden çeksin yeter. Oraya güya depremzedelere yardım edeceğiz diye gittiler, işleri güçleri provakasyon.
    Cevapla
  • M.said 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok ayıp, çok itici, çok çirkin. Milletten para toplayarak yardım etmek. Futbolcu transferi için milyonları harca. Depremzedelere halktan topla. İşte insanlık yazlıklar olsun
    Cevapla
  • Adill 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz 4 büyük olarak ne yapacaksınız bunu söyleyin milletten alıp yine millete verip biz yaptık sonra demeyin millet ardıyla güler size.. ne faydanız var bu millete sizin ya hep vatandaştan para alıyorsunuz ??? Cidden ne işe yarıyorsunuz?
    Cevapla
  • Hannover 96 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun bunlara ; birde utanmadan yardım edeceğiz diyorlar / Bunlarda fırsatçılığı öğrenmişler / Bu formalardan kimse almamalı !!!
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali. Koç. Sen. Ne. Vereceksin. Görelim BAKALIM.
    Cevapla
  • Aynur 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle