Depremi Hatay'da yaşamışlardı! Selçuk İnan'dan ilk açıklama

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, depremde yaşadıklarına ilişkin açıklama yaptı. İnan, deprem anında ailesiyle İskenderun'da olduklarını söyledi.

Depremi Hatay'da yaşamışlardı! Selçuk İnan'dan ilk açıklama
Depremi Hatay'da yaşamışlardı! Selçuk İnan'dan ilk açıklama
GİRİŞ 07.02.2023 22:38 GÜNCELLEME 07.02.2023 22:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Selçuk İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Süper Lig'de deplasmanda oynadıkları Atakaş Hatayspor maçının ardından kötü hava koşulları nedeniyle bölgede kaldıklarını ve depremi orada yaşadıklarını belirtti.

Deprem anında İskenderun'da ailesiyle olduğunu aktaran İnan, şunları kaydetti:

"Tüm bölge halkıyla beraber bu korkutan anları ben de yaşadım. Deprem sırası ve sonrası görmüş olduğum manzara kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar acı ve çaresizlik doluydu. Görmüş olduklarım ne kadar acıysa sonrası güzel ülkemin, güzel insanlarının tek yürek canla başla yardımlaşması da bir o kadar içimi ısıttı. Devletimiz her ne kadar bütün imkanlarını seferber etse de bölge halkının çok daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu söylemek istiyorum. Hepimizin büyük-küçük, az-çok, maddi-manevi demeden destek ve birlik olma zamanı. Depremde vefat edenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yardım bekleyen, enkaz altında bulunan insanların bir an önce sağ salim çıkarılması için dua ediyorum. Geçmiş olsun Türkiyem."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada olmayan bi depremi yaşadık daha hala utanmadan siyasi malzeme yapıyorlar sen ne yapdın deprem zedelere adana maraş hatay cehepe belediyelerinin şu an mademki niye çürük yapılara müsade ettiniz şu anda bu dogru bir eleştirimi 2 defa deprem oldu buna binalar nasıl dayansın eleşdirinin sırasımı
    Cevapla
  • KÖROĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun, kardeşim. Şimdi, tek yumruk olma zamanı. Elbirliğiyle bu bölgeyi devletimiz ile omuz omuza vererek kalkındırmak görevimiz. Ölenlere yüce Mevla'm rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Abc 1 yıl önce Şikayet Et
    Akli başında bir açıklama ,diğerleri gibi (gokhan zan)olayı başka yere çekmemiş !Tebrikler ,Allah yardımcınız olsun ,Allah cümlenizi korusun ,işinizi kolaylaştırsin. Amin
    Cevapla