Kayserispor'dan afet bölgesine malzeme desteği

Kayserispor, Türkiye'de 10 ilde hissedilen depremler sonrasında bölgeye kışlık giysi ve malzeme gönderdi.

Kayserispor'dan afet bölgesine malzeme desteği
Kayserispor'dan afet bölgesine malzeme desteği
GİRİŞ 07.02.2023 17:01 GÜNCELLEME 07.02.2023 17:01

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerin ardından depremzedeler için başlatılan yardım kampanyaları sürüyor.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor afet bölgesine kışlık giysi ve malzeme gönderdi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın faydalanması için; 2 bin adet kışlık polar, atkı, bere, 1 TIR battaniye ve 1 TIR elektrikli sobanın deprem bölgelerine ulaştırılması için Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonu sağlamıştır" açıklamasında bulunuldu.

Ayrıca yetkililerden alınan bilgiye göre Kayseri'de de hissedilen deprem sonrası kulüp tesislerinde ve RHG Enertürk Enerji Stadyumunda da bir hasar oluşmadığı kaydedildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.