Hala enkaz altında! Christian Atsu'nun bulunduğu adresi paylaştı

Hataysporlu futbolcu Kerim Alıcı, Taner Savut ve Christian Atsu'nun hala enkaz altında olduğunu açıkladı.

Hala enkaz altında! Christian Atsu'nun bulunduğu adresi paylaştı
Hala enkaz altında! Christian Atsu'nun bulunduğu adresi paylaştı
GİRİŞ 06.02.2023 23:16 GÜNCELLEME 07.02.2023 10:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Atakaş Hatayspor Basın ve Dış İlişkiler Sözcüsü Mustafa Özat, Türkiye'yi sarsan depremle ilgili beIN SPORTS'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özat, "Sportif Direktör Taner Savut ve futbolcumuz Christian Atsu'ya ulaşamadık. Enkaz altında olduklarını. Allah'a şükürler olsun Burak Öksüz, Bertuğ Yıldırım ve Kerim Alıcı enkaz altından çıktı. Yabancı oyuncularımızda büyük bir korku var. Hepimiz bir yerlere ulaşmaya çalışıyoruz." dedi.

Mustafa Özat sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tesislerde toplandık. Volkan Demirel elinden ne gelirse yapıyor. 40 yıllık Hataylı gibi kendisi de ailesi de çalışıyor. Futbolcularımıza, ailelerine sahip çıkıyor. Hem halkımıza hem de devletimize seslenmek istiyorum. Lütfen, sakin olup yardım elinizi uzatın"

Hataysporlu futbolcu Kerim Alıcı, Taner Savut ve Christian Atsu'nun hala enkaz altında olduğunu ve bulundukları adresi paylaştı.

Kerim Alıcı paylaşımında, "Taner Savut ve Christian Atsu enkaz altında. Bir an önce yardım istiyoruz. Ekinci Mahallesi, İnönü Bulvarı, A1 Blok, 9. kat. Rönesans Rezidans, Hatay." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • KAYSERİ38 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yardımcınız olsun biranevvel sag salim kurtulurlar işllh...
    Cevapla
  • Evrenos 1 yıl önce Şikayet Et
    Rezidans yıkılmış siz düşünün artık 0 ve kaliteli binalar
    Cevapla
  • Sako 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun
    Cevapla
  • Amin 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla