Süper Lig ekibinde istifa depremi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör Ömer Erdoğan görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Süper Lig ekibinde istifa depremi!
Süper Lig ekibinde istifa depremi!
GİRİŞ 04.02.2023 15:53 GÜNCELLEME 04.02.2023 17:08
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'e 2-0 yenildikleri maçtan sonra istifa etti.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ömer Erdoğan, soru almayacağını belirterek, şu açıklamayı yaptı:

"Bir Karagümrük maçından sonra göreve gelmiştik, yine bir Karagümrük maçıyla görevinden ayrılma kararı aldım. Bizi bu büyük camiaya layık gören Başkanımız Faruk Koca'ya ve büyük camiamıza teşekkür etmek istiyorum. Futbolcu kardeşlerime, personele, kulüpteki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ankaragücü taraftarı zor günlerde takıma ve bana güvenlerini sürekli gösterdi. Biz de bu camiaya iyi yerlere getirmek için mesai harcadık ama futbolda yenilikler iki taraf için de iyi oluyor. Hayırlısı olacağına çok inanıyorum. Kolay bir karar değildi. İki taraf için doğru olacağına inandığım için bu kararı aldım. Yeni gelen hocamıza da transfer dönemi bitmeden transfer yapma imkanı sağlayacağımız için böyle bir karar aldık. Ankaragücü'nün çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Düzgün karakterli, yetenekli oyuncularımız var. Daha çok kenetlenmeleri gerekiyor. Taraftarımız da bu takıma inansın, sezon sonu çok iyi yerde bitirecekler."

MKE Ankaragücü'nde Ömer Erdoğan dönemi 5 ay sürdü

Spor Toto Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan'ın görev süresi 5 ay sürdü.

VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0 yenildikleri maçtan sonra istifa eden Ömer Erdoğan, sarı-lacivertli takımla 5 aylık sürede ligde 18, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 maça çıktı.

Göreve 5. haftadaki Beşiktaş maçıyla başlayan Ömer Erdoğan, Süper Lig'de takımıyla 18 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 9 yenilgi alarak 21 puan topladı.

Ömer Erdoğan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Amed Sportif Faaliyetler, Tuzlaspor ve Beşiktaş'ı eleyerek takımını çeyrek finale çıkarmıştı.

Fatih Karagümrük maçlarından sonra ikinci istifa

MKE Ankaragücü'nün nu sezon çalıştıran iki teknik adam da VavaCars Fatih Karagümrük maçlarından sonra istifa etti.

Sarı-lacivertlilerde sezona başlayan Mustafa Dalcı, VavacarsFatih Karagümrük'e deplasmanda 4-1 kaybettikleri maçtan sonra istifasını açıklamıştı.

Ömer Erdoğan da bir VavaCars Fatih Karagümrük maçından sonra istifasını verdi.

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 26
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bence onun için istifa etmedi çünkü önümüzdeki hafta Vodafone parka gelecek ve Beşiktaş orada onu gerçekten Duman edecek hele Beşiktaş taraftarı özellikle bekliyor bundan kaçtı korkak birisi zaten
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Tolunay kafkasımı geticekler.Bence bu kadronun kapasitesi bu kadar kim gelirse gelsin cıkmaz
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İlhan Palut gelir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam her yıl istifa ediliyor kovuluyor ve siz hala deprem diyorsunuz ,
    Cevapla
  • Bir Dirhem Laf 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne depremi yaaa??? Fare dağa küsmüşte dağın haberi olmamış misali...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle