MHK'den skandal atama! Süper Lig'e geri döndüler

TFF tarafından VAR kayıtlarının açıklanarak, 'önemli hakem hatası' yaptıkları belirtilen Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan'a yeniden görev verildi.

MHK'den skandal atama! Süper Lig'e geri döndüler
MHK'den skandal atama! Süper Lig'e geri döndüler
GİRİŞ 03.02.2023 12:42 GÜNCELLEME 03.02.2023 12:49
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. Lale Orta başkanlığındaki yeni MHK atamalarında dikkat çeken isimler ise Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan oldu.

Erkan Özdamar

TFF, Süper Lig’in 15. haftasında oynanan Gaziantep FK - Beşiktaş maçında N’Koudou ile Kitsiou arasında yaşanan tartışmalı pozisyonun ve 16. haftadaki Sivasspor - Galatasaray mücadelesinde Sivasspor’un iptal edilen golündeki VAR kayıtlarını yayınlamış, dönemin MHK'si de maçların hakemleri Erkan Özdamar ile Atilla Karaoğlan'ın 'önemli hakem hatası' yaptığını duyurmuştu.

Bu yaşananların ardından Sivasspor - Galatasaray karşılaşmasının VAR'ı Özgüç Türkalp de hakemlik kariyerini noktalamıştı.

Atilla Karaoğlan

Yeni MHK ile geri döndüler

Sabri Çelik'in istifasının ardından göreve gelen ve başkanlığını Prof. Dr. Lale Orta'nın yaptığı MHK, Erkan Özdamar'ı 8, Atilla Karaoğlan'ı 7 hafta sonra müsabakalara atadı.
Atilla Karaoğlan; Fenerbahçe - Konyaspor, Erkan Özdamar ise Giresunspor - Kayserispor mücadelelerinde düdük çalacak. Her iki maç da 6 Şubat Pazartesi günü oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 116
  • Çoşkun 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol hatalar oyunudur. Hakemlerde hata yapacaktır. Her hata yapan hakemliği bırakacaksa futbolcular,teknik ekip ve yöneticiler de hata yaptıklarında bıraksınlar
    Cevapla
  • Erkan karaaoğlan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsalardı müeebbet mi versinler7-8 hafta maç vermemişler yetmez mi. Ceza almayan risk almayan oyunu zevksiz hale getiren suya sabuna dokunmayan eyyamcı hakemlere ne olacak
    Cevapla
  • MEHMET ALABALIK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemlere maç vermeleri diğer hakemlere gözdağı vermek bakın bu hakemler 3 büyüklerin lehine hata yaptı affedildiler aleyhine olsa daha uzun maç alamazlardı 3 büyüklerin lehine hata yaptınızmı sorun yok aleyhinde hata yaparsanız ceza var demenin üstü kapalı şekli bu
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işlerde,başka işler var.
    Cevapla
  • Bünyamin Keleş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki memlekette futbol kaldı da
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle