Medipol Başakşehir, Adnan Januzaj'ı kadrosuna kattı

Medipol Başakşehir, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’dan Belçikalı Kanat oyuncusu Adnan Januzaj’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Medipol Başakşehir, Adnan Januzaj'ı kadrosuna kattı
Medipol Başakşehir, Adnan Januzaj'ı kadrosuna kattı
GİRİŞ 03.02.2023 12:25 GÜNCELLEME 03.02.2023 12:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada "Kulübümüz, son olarak İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla Kulübü'nde forma giyen Adnan Januzaj ile 2022-2023 sezonunun sonuna dek kiralık olarak anlaşma sağlanmıştır. Adnan Januzaj'a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.



Daha önce Manchester United ve Borussia Dortmund gibi takımlarda da forma giymiş olan Adnan Januzaj, son olarak görev yaptığı Sevilla’da 6 müsabakada süre aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Husnu 1 yıl önce Şikayet Et
    Basaksehirin taraftarı yok forma alacak kişi yok ekstra geliri yok nasıl hala batmadı,,,fenerbahce ali koçu neredeyse batırdı, gs battı yer satıyor, bjk iki yıl danberi kemer sıkıp ölçülü davranıyor hepsi ucuz oyuncu ,,ts bu yıl başa döndü battı batacak başak şehirde ya petrol çıktı yada altın rezervi bulundu göksel ğümüşdag ekonomi bakanı olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    onlara göre ülke batık bitik ama kulüpler hepsi petrol prensi
    Cevapla
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bizim Türk Takimlarinda ne kadar para varmış
    Cevapla