Alfons Groenendijk: Derslerle ve olumlu notlarla Antalya'ya dönüyoruz

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Trabzonspor maçının ardından, buradan çıkarılacak derslerle ve olumlu notlarla Antalya'ya döneceklerini söyledi.

Alfons Groenendijk: Derslerle ve olumlu notlarla Antalya'ya dönüyoruz
Alfons Groenendijk: Derslerle ve olumlu notlarla Antalya'ya dönüyoruz
GİRİŞ 02.02.2023 00:24 GÜNCELLEME 02.02.2023 00:24

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Antalyaspor'da Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Groenendijk, ilk yarıda takımın oyunundan kesinlikle memnun olmadığını belirterek, "Özellikle oyun kurulumunda kötü organizasyonlarla başladık. Çok erken uzun topa yöneldik ve bu da rakibin işini kolaylaştırdı. Çünkü bizim 3. bölgemizde maalesef fiziksel üstünlüğü olan oyuncularımız yoktu. Topları rakibe kaptırdık. Rakip ilk yarıda üstümüze daha fazla geldi ve pozisyonlar buldu. Devre arasında konuşmamız oldu. İkinci yarıda oyunculara yapmaları gerekenleri ilettik. Bu reaksiyonu verdi oyuncularımız, maçın içinde kaldık. Bir gol atıp da beraberliği elde edebilirdik. Penaltı pozisyonu var. Hakem VAR gitme gereği duymadı. Son dakikada gelen golde Trabzonspor'un galibiyetini perçinledi. İyi oynadık. Olumlu bir şeyler çıkarmalıyız. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum. En azından herkes sağlıklı bir şekilde eve dönüyor. Şimdi Gaziantepspor maçına hazırlanacağız. 3 puan parolasıyla çıkacağımız bir maç. Kazanmamız gereken bir maç. Buradan çıkarılacak derslerle ve olumlu notlarla Antalya'ya dönüyoruz" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.